Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: What's UP X JO - CuBANii

What's UP şi-a făcut un cadou inedit la împlinirea vârstei de 30 de ani, prin lansarea piesei "CuBANii". Melodia primeşte un videoclip care spune o poveste despre familie, superficialitate şi obsesia după bani. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

"CuBANii" este una dintre acele piese cu mesaj care amintesc de valul de muzică al anilor '90. Clipul îi are ca protagonişti pe What's UP şi JO, care dansează în faţa unui munte de bani, în ceea ce pare a fi seiful unei bănci. Există şi o poveste centrală a clipului, cea a copilului care vrea atenţia părinţilor. Aceştia sunt prea ocupaţi cu munca pentru a îl băga în seamă.

Cel mic "împrumută" bani de la tată, care e mereu la telefon sau pe laptop încercând să obţină şi mai mulţi bani. Cu acelaşi infam ban cel mic are organizată o petrecere de zi de naştere, cu prietenii săi. Chiar dacă toţi cei apropiaţi sunt acolo, tatăl e absent. Este o poveste de când lumea: sacrificiul făcut de părinţi, care petrec prea mult timp la muncă şi prea puţin cu familia.

JO cântă la refren despre deşertăciunea banilor, cu care nu poţi plăti păcate. La final tatăl din clip înţelege că banii nu pot cumpăra iubirea fiului, care a folosit toate bancnotele subtilizate pentru a face avioane de hârtie. Lucrurile devin chiar tragice, pentru că familia este jefuită de hoţi, aflaţi în căutarea aceloraşi fatidici bani.

Fără stresul banilor cei 3 membri ai familiei vor fi acum mai uniţi, cam acesta ar fi mesajul. Clipul este regizat de Iulian Moga, iar actorii Ada Condeescu şi Andrei Roşu joacă rolurile principale. Noul single este compus de către What's UP, JO, Marius Moga, Robert Toma şi JUNO. Debutul melodiei s-a făcut printr-o petrecere specială organizată pe 7 februarie 2019.

În aceeaşi seară What's UP a avut o petrecere surpriză, pentru că împlinea 30 de ani. Au fost alături de el, Smiley, CRBL, Connect-R, Măruţă, DJ Sava, Shift, Adda, Dorian Popa, Marius Moga, AMI, Raluka şi Pepe. Artistul a cântat chiar la ziua să o serie de piese care l-au consacrat precum "Bine", "La Tine", "Iartă-mă, mamă" sau "Iarna pe val".

What's UP vine după un 2018 plin de lansări, între track-uri precum "Ora 2", "Hana", "Iartă-mă, mama", "Doar" sau "Cu tine pe mine".

Citește mai multe despre Jo (Ioana Anuța)What's UP
Videoclipuri cu Jo (Ioana Anuța)What's UP
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE