Urmărește-ne în Social Media

What's UP X JO - CuBANii

What's UP şi-a făcut un cadou inedit la împlinirea vârstei de 30 de ani, prin lansarea piesei "CuBANii". Melodia primeşte un videoclip care spune o poveste despre familie, superficialitate şi obsesia după bani. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

"CuBANii" este una dintre acele piese cu mesaj care amintesc de valul de muzică al anilor '90. Clipul îi are ca protagonişti pe What's UP şi JO, care dansează în faţa unui munte de bani, în ceea ce pare a fi seiful unei bănci. Există şi o poveste centrală a clipului, cea a copilului care vrea atenţia părinţilor. Aceştia sunt prea ocupaţi cu munca pentru a îl băga în seamă.

Cel mic "împrumută" bani de la tată, care e mereu la telefon sau pe laptop încercând să obţină şi mai mulţi bani. Cu acelaşi infam ban cel mic are organizată o petrecere de zi de naştere, cu prietenii săi. Chiar dacă toţi cei apropiaţi sunt acolo, tatăl e absent. Este o poveste de când lumea: sacrificiul făcut de părinţi, care petrec prea mult timp la muncă şi prea puţin cu familia.

JO cântă la refren despre deşertăciunea banilor, cu care nu poţi plăti păcate. La final tatăl din clip înţelege că banii nu pot cumpăra iubirea fiului, care a folosit toate bancnotele subtilizate pentru a face avioane de hârtie. Lucrurile devin chiar tragice, pentru că familia este jefuită de hoţi, aflaţi în căutarea aceloraşi fatidici bani.

Fără stresul banilor cei 3 membri ai familiei vor fi acum mai uniţi, cam acesta ar fi mesajul. Clipul este regizat de Iulian Moga, iar actorii Ada Condeescu şi Andrei Roşu joacă rolurile principale. Noul single este compus de către What's UP, JO, Marius Moga, Robert Toma şi JUNO. Debutul melodiei s-a făcut printr-o petrecere specială organizată pe 7 februarie 2019.

În aceeaşi seară What's UP a avut o petrecere surpriză, pentru că împlinea 30 de ani. Au fost alături de el, Smiley, CRBL, Connect-R, Măruţă, DJ Sava, Shift, Adda, Dorian Popa, Marius Moga, AMI, Raluka şi Pepe. Artistul a cântat chiar la ziua să o serie de piese care l-au consacrat precum "Bine", "La Tine", "Iartă-mă, mamă" sau "Iarna pe val".

What's UP vine după un 2018 plin de lansări, între track-uri precum "Ora 2", "Hana", "Iartă-mă, mama", "Doar" sau "Cu tine pe mine".

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 18-lea sezon "Te cunosc de undeva!" aduce pe scenă o nouă serie de artiști

"Te cunosc de undeva!" își sărbătorește majoratul cu o nouă ediție plină de transformări spectaculoase. Opt cupluri de vedete au acceptat provocarea, te invităm să afli despre cine e vorba.

Publicat

pe

Concurenți "Te cunosc de undeva!" 18
Concurenți "Te cunosc de undeva!" 18 │ FOTO: PR

Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 aduce pe scenă o nouă serie de artişti născuți pentru spectacol. Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele viitorului sezon al emisiuni, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1. "Te cunosc de undeva!" promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Unele dintre cele 16 vedete revin la "Te cunosc de undeva!", în timp ce altele se află pentru prima dată pe scena emisiunii. Concurenții vor fi cuplați în opt perechi, scopul fiecăreia fiind să obțină cât mai multe puncte.

Cele opt perechi de la "Te cunosc de undeva!" 18:

  • Connect-R & Shift
  • Feli & Nicolai Tand
  • Jo & Liviu Teodorescu
  • Eliza & Cosmin Natanticu
  • Emilian & WRS
  • Rona Hartner & Johny Romano
  • Sore & Emma de la ZU
  • Emi & Cuza

Concurenții s-au declarat încântați de participarea în noul sezon și "avertizează" telespectatorii cu multă distracție, energie și divertisment. Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Cuza și Emi, care revin cu forțe proaspete și noi transformări:

"Cred că va fi greu să câștigăm și sezonul acesta, mai ales că juriul o să ne taxeze destul de drastic, pentru că avem deja experienţă. Oricum noi nu venim pentru câștig, ci ca să ne distrăm. Odată ce te-a prins microbul acestui show, greu mai scapi de el!" a dezvăluit Emi.

Cuza a adăugat:

"Ne-am bucurat foarte tare când am primit propunerea de a reveni în sezonul 18, pentru că <<Te cunosc de undeva!>> e genul de show în care participi în primul rând pentru distracţia cu care vine la pachet. Râdem, glumim, dar trebuie să punctăm că este şi show-ul la care am muncit cel mai mult. Abia aşteptăm să descoperim şi noi cu ce provocări vine noul sezon, mai ales că se anunţă a fi unul incendiar".

Cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul este prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește în continuare