Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: What's Up - Piesa mea de dor

What's Up revine cu un nou videoclip pentru "Piesa mea de dor", o continuare a clipului "Taxi". Acesta a fost regizat de Iulian Moga, iar filmările au avut loc într-o pădure înzăpezită de lângă Bucureşti.

"Foaie verde şi-un bujor",  What's Up revine cu "Piesa mea de dor", o continuare a single-ului "Taxi". Melodia a fost produsă de Marius Moga, iar versurile au fost compuse de What's Up, Shift şi Adrian Klein.

Pentru noul videoclip, în regia lui Iulian Moga, What's Up a filmat 12 ore la temperaturi de minus 20 grade pe un câmp și într-o pădure din apropierea Bucureștiului.

Cu ocazia aniversării sale, What's  Up a declarat că "Piesa mea de dor" va fi inclusă pe viitorul său video-album "Povestea inimii".

Citește mai multe despre What's UP
Videoclipuri cu What's UP
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE