Urmărește-ne în Social Media

What’s UP - Ora 2

De ziua lui, What’s UP face cadou publicului un single special, intitulat “Ora 2”. Acesta se regăsește pe viitorul video-album al artistului, ”Povestea Inimii”, si este compusă de artist împreună cu Shift și Lariss.

Piesa este produsă de What’s UP și Midiots Music Production, iar videoclipul a fost filmat în Islanda, în regia lui Ionuț Trandafir.

"Sunt foarte fericit că a venit timpul să lansăm «Project Islanda», așa cum ne place nouă să spunem acestei serii de clipuri și piese ce urmează a fi pe rând încadrate în marea poveste a video-albumului, ce se va numi ”Povestea Inimii”. Sunt fericit că sunt piese diferite în direcții total opuse și că nu sunt gândite după o rețetă anume. Ne-am lăsat ghidați de stare și emoție pură, trăiri și momente reale din viața mea și, cu siguranță, din a voastră. Am și mai multă emoție pentru că mă întorc acolo de unde am plecat, adică la vechiul meu canal de YouTube, ceva ce îmi doream de foarte multe vreme și mă bucur că am susținerea totală a echipei mele. Sper ca tot acest proiect să vă inspire și să vă bucure, dar până atunci vă las să ascultați ”ORA 2”. Enjoy!", a declarat artistul.

What’s UP, unul dintre cei mai difuzați artiști, a lansat hituri precum “La tine”, “Bine”, “Piesa mea de dor”, “Taxi”, piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și au cucerit topurile muzicale. Artistul a cunoscut succesul atât solo, cât și printr-o serie de piese în colaborare cu Andra, Alina Eremia, Shift, Dorian Popa și altii. Anul acesta, What’s UP pregateste feat-uri surpriza cu unii dintre cei mai iubiți artiști la ora actuală, dar și proiecte noi.

Recomandare: Urmărește interviul video cu What’s UP - "Lucrez la un video-album de 5 ani"

PUBLICITATE
Comentarii