Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Videoclip oficial: What's Up feat. Moculescu & Moga - Tânăr și nebun (Trăiește-ți viața)

What's Up a colaborat cu Horia Moculescu și Marius Moga pentru noul single "Tânăr și nebun (Trăiește-ți viața)". Videoclipul piesei, în regia lui Iulian Moga, s-a filmat în mai multe locații din București, ideea scenariului fiind spontaneitatea.

După ce a cucerit topurile muzicale românești cu primul său single solo, “Taxi”, What’s UP lanseaza o noua piesă, ce marchează o colaborare inedită cu Horia Moculescu și Marius Moga. Single-ul se numește "Tânăr și nebun (Trăiește-ți viața)" și este compusă de către Moculescu și Moga alături de What's Up, Laurențiu Duță, Cornel Ilie, Ionuț "Yogi" Vasilache și Gabi "Shift" Istrate.

”What's Up este tânăr și nebun și așa o să rămână toată viața, iar Horia Moculescu este tânăr la suflet și a intrat în filmul nostru crazy, lucru pentru care îi mulțumim enorm." - Marius Moga

Videoclipul piesei, în regia lui Iulian Moga, s-a filmat în mai multe locații din București. Gașca de supereroi, tineri și nebuni, a umblat prin Afi Palace Cotroceni, Cinema City, salonul Geta Voinea, Piata Unirii, la metrou si Amkart, iar ziua de filmare s-a terminat cu un party în stilul DeMoga Music.

What’s UP a ales să filmeze anumite pasaje din clip cu telefonul, pentru a da o notă personală imaginilor.

“Mă bucur când oamenii dragi mie mă susțin în nebunia mea. Mai tare ma bucur atunci când apar oameni noi ce ma încurajează să-mi trăiesc viața așa cum cred eu. Faptul că am putut filma totul atât de lejer m-a făcut să-mi aduc aminte de acele momente de libertate, petrecute alături de prieteni. Mi-am dorit mult timp să vă arăt ceva atât de personal și de simplu și, mai ales, ce-nseamnă pentru mine să fii tânăr și nebun. Totuși nu cred că cineva va putea sa stea pe loc când va privi imaginile.” - What's Up

Citește mai multe despre Horia MoculescuMarius MogaWhat's UP
Videoclipuri cu Horia MoculescuMarius MogaWhat's UP
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE