Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: What's Up feat. Moculescu & Moga - Tânăr și nebun (Trăiește-ți viața)

What's Up a colaborat cu Horia Moculescu și Marius Moga pentru noul single "Tânăr și nebun (Trăiește-ți viața)". Videoclipul piesei, în regia lui Iulian Moga, s-a filmat în mai multe locații din București, ideea scenariului fiind spontaneitatea.
Urmărește-ne pe

După ce a cucerit topurile muzicale românești cu primul său single solo, “Taxi”, What’s UP lanseaza o noua piesă, ce marchează o colaborare inedită cu Horia Moculescu și Marius Moga. Single-ul se numește "Tânăr și nebun (Trăiește-ți viața)" și este compusă de către Moculescu și Moga alături de What's Up, Laurențiu Duță, Cornel Ilie, Ionuț "Yogi" Vasilache și Gabi "Shift" Istrate.

”What's Up este tânăr și nebun și așa o să rămână toată viața, iar Horia Moculescu este tânăr la suflet și a intrat în filmul nostru crazy, lucru pentru care îi mulțumim enorm." - Marius Moga

Videoclipul piesei, în regia lui Iulian Moga, s-a filmat în mai multe locații din București. Gașca de supereroi, tineri și nebuni, a umblat prin Afi Palace Cotroceni, Cinema City, salonul Geta Voinea, Piata Unirii, la metrou si Amkart, iar ziua de filmare s-a terminat cu un party în stilul DeMoga Music.

What’s UP a ales să filmeze anumite pasaje din clip cu telefonul, pentru a da o notă personală imaginilor.

“Mă bucur când oamenii dragi mie mă susțin în nebunia mea. Mai tare ma bucur atunci când apar oameni noi ce ma încurajează să-mi trăiesc viața așa cum cred eu. Faptul că am putut filma totul atât de lejer m-a făcut să-mi aduc aminte de acele momente de libertate, petrecute alături de prieteni. Mi-am dorit mult timp să vă arăt ceva atât de personal și de simplu și, mai ales, ce-nseamnă pentru mine să fii tânăr și nebun. Totuși nu cred că cineva va putea sa stea pe loc când va privi imaginile.” - What's Up

Citește mai multe despre Horia MoculescuMarius MogaWhat's UP
Videoclipuri cu Horia MoculescuMarius MogaWhat's UP
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE