Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: What's UP - Hana

De Ziua Îndrăgostiților, What's UP lansează "Hana", o piesă de dragoste cu un vizual intens.

Piesa este compusă de What's UP și produsă de Tudor Monroe. Videoclipul este regizat de Ionuț Trandafir și produs de Radu Șelaru, cei cu care What’s UP a colaborat și în trecut pentru alte videoclipuri, precum "La tine", "A mea" (ft. Ruby), "Așa-mi vine" (ft. Ioana Ignat) și "Ora 2".

"Este poate cea mai îndrăzneață piesă a mea de până acum. Odată cu lansarea canalului meu de YouTube, mi-am dorit să pot urca un conținut cât mai diversificat. «Hana» este o piesă care vorbește despre cele mai ascunse secrete, despre trăiri intense, minciuni, dar, până la urmă, este tot o poveste de dragoste. Astăzi, de Ziua Îndrăgostiților vă doresc să dați un play și să vă lăsați purtați de stare", a declarat What’s UP.

What’s UP, unul dintre cei mai difuzați artiști, a lansat hit-uri precum "La tine", "Bine", "Piesa mea de dor", "Taxi", piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și au cucerit topurile muzicale. What’s UP a cunoscut succesul atât solo, cât și printr-o serie de piese în colaborare cu artiști precum Andra, Alina Eremia, Shift sau Ruby.

RECOMANDARE: Urmărește interviul video cu What's UP - "Lucrez la un video-album de 5 ani"

De ziua lui de naștere, artistul a făcut cadou publicului "Ora 2", primul episod din seria "Project Islanda", parte din viitorul video-album al artistului, #POVESTEAINIMII. Anul acesta, What’s UP pregătește feat-uri surpriză cu unii dintre cei mai iubiți artiști la ora actuală, dar și alte proiecte.

Citește mai multe despre What's UP
Videoclipuri cu What's UP
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE