Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Arcade Fire la Romexpo Bucuresti Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: What's UP - Doare

What's UP găseşte un mesaj într-o sticlă purtată de valuri şi ne reaminteşte că "Doare", în noua sa piesă sentimentală. Melodia plină de feeling primeşte un videoclip filmat pe malul oceanului. Vă invităm să vizionaţi clipul mai jos.

"Doare" este un single compus de What's UP împreună cu Marius Moga, Commands şi Mitchell Hazlett. Videoclipul a fost filmat în Islanda, în zona de sud a insulei îngheţate, pe plaja neagră din Vik. Imaginile sunt intercalate cu filmări din Londra, alternând dezolarea plajei nordice cu peisajul urban britanic. What's UP a avut ocazia să resimtă 4 anotimpuri într-o singură zi.

Protagonist al acestui clip, muzicianul este naufragiat pe malul mării la începutul poveştii. Găseşte o sticlă cu un mesaj, iar scrisoarea îi reaminteşte de dureri şi poveri proprii. Pe un instrumental cu viori şi un bas suav de R&B, rapperul exprimă durerea unei răni care nu se mai închide. Mai ales când este acoperită cu "apă de mare".

Cei care privesc cu atenţie clipul pot vedea şi câteva secvenţe din videoclipul următorului single, "Mi-a furat inima". Acela va fi ultimul capitol al trilogiei "Taxi", conform artistului hip-hop. La începutul lui 2018 What's UP prezenta "Project Islanda", material din care fac parte 5 piese. Prima a fost "Ora 2", care a debutat chiar de ziua muzicianului, iar acum a sosit şi "Doare".

Aceste release-uri vor face parte din video-albumul pe care îl pregăteşte inspiratul hip-hop-er. De Ziua Îndrăgostiţilor auzeam piesa "Hana", iar de Ziua Femeii am putut asculta o dedicaţie pentru mama lui What's UP, în piesa "Iartă-mă, mama". În clip apărea chiar mama artistului.

2017 se încheia cu o interpretare a inedită a celebrei piese "Aşa-mi Vine" pe care îşi puneau amprenta atât "Uasap", cât şi Ioana Ignat.

Citește mai multe despre What's UP
Videoclipuri cu What's UP
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE