Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: What's UP - Dacă nu tu

What's UP a realizat probabil cel mai romantic proiect din industria muzicală românească, cel puţin din ultima vreme. Artistul a pregătit o surpriză pentru soţia sa, sub forma clipului "Dacă nu tu". Vă invităm să urmăriţi acest cadou vizual de aniversare în cadrul articolului.

Artistul se află în Republica Dominicană, dar îşi transmite dragostea de la distanţă prin videoclipul "Dacă nu tu". Acesta dizolvă distanţa dintre cei doi, iar Marius elimină cei 9000 de kilometri cu o baladă hip-hop/R&B cu influenţe tribale pe instrumental. Videoclipul include secvenţe de la nunta celor doi, iar piesa este compusă special pentru soţia artistului.

Muza lui What's UP, Simina a reacţionat astfel la surpriză:

Wow, cea mai frumoasă surpriză de până acum! Este ziua mea şi ziua în care împlinim 2 ani de la căsătorie, îmi era tare greu să mă gândesc că voi fi pentru prima oară atât de departe de el. Normal că nu m-a lăsat singură, nu ar fi putut. Te iubesc de nu te vezi!

Cei doi au împlinit 2 ani de căsnicie pe 29 august şi nu se sfiesc să îşi declare dragostea în faţa tuturor. Artistul a făcut următoarele declaraţii pentru cea dragă:

Pe 29 august este ziua ei şi ziua în care vom împlini 2 ani de la căsătorie. Iubirea noastră nu are limite, nu ştie să mintă şi nici să ceară dovezi măreţe. Iubirea noastră e simplă, e frumoasă şi a trecut prin multe încercări, dar totuşi se încăpăţânează să crească. Te iubesc din suflet, iubirea vieţii mele!

Între timp muzicianul se află în Republica Dominicană cu proiecte noi şi poate fi văzut în cadrul emisiunii concurs Exatlon, difuzată pe Kanal D. Recent What's UP a generat un hit prin colaborarea cu Şatra B.E.N.Z, pe piesa "Treaba Mea". Acesta este un single contra criticilor fără temei şi a haterilor. Clipul e intrat imediat în top 5 YouTube Trending, cu peste 1 milion de vizualizări.

L-am auzit pe rapper şi la început de vară pe creaţia virală a lui Marius Moga, "Mă Doare la Bass". Asta după un început sentimental de 2018, cu piese pline de emoţie ca "Hana", "Iartă-mă Mama" sau "Doare". Anul 2017 era încheiat de artist într-o notă naţionalistv şi patriotică, prin reinterpretarea piesei "Aşa-mi vine" împreună cu Ioana Ignat, fix de Ziua Naţională.

Citește mai multe despre What's UP
Videoclipuri cu What's UP
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE