Urmărește-ne în Social Media

What's UP - Cu tine pe mine

What's UP a lansat un single care aduce vara cu câteva zile mai devreme decât calendarul: "Cu tine pe mine". Melodia primeşte un videoclip cu influenţe tribale şi africane, cu ţinute tradiţionale şi instrumente de pe continentul fierbinte. Vă invităm să urmăriţi videoclipul în cadrul articolului.

"Cu tine pe mine" include un sunet tribal şi este o melodie euforică, veselă şi plină de viaţă. Piesa a fost compusă de către What's UP, împreună cu Şerban Cazan, Tudor Monroe şi Nagy Lucian. Face parte din viitorul video-album al lui "uASAP", "Povestea Inimii". Videoclipul este regizat de către San, iar conceptul a fost pus în scenă de către Black Sheep Ind.

What's UP este protagonistul acestui clip, un tânăr amorezat de o prezenţă exotică africană, pe care încearcă să o cucerească prin dans. În clip apar dansatori şi muzicieni din Congo şi Nigeria, cântând la instrumente tradiţionale, precum un xilofon local sau instrumente de percuţie.

Artistul a declarat despre acest release următoarele:

Această piesă a fost compusă pentru toţi cei care nu şi-au găsit încă sufletul pereche şi sper să-i ajute în căutarea lui. Sper să vă placă şi să vă facă vara mai frumoasă.

Ţinute colorate şi o încadratură fistichie fac din acest clip o experienţă vizuală inedită pentru peisajul muzical românesc. What's UP va lansa viitorul album, #PovesteInimii în toamna acestui an. Îl vom vedea pe scenă alături de un live band format din 13 oameni, care cântă la bas, chitară, vioară, clape, trompetă şi percuţii. Whatzy a fost prolific în ultimul an, lansând piese apreciate precum "Doare" sau "Iartă-mă, Mamă!" sau romanticul single "Hana".

Muzicianul lucrează la un video album de 5 ani, iar filmările au început chiar de atunci. Indicii despre o poveste legată între clipuri şi melodii au apărut în piese ca "Taxi", "Bine", "La tine" sau "K la meteo". Filmările l-au purtat pe artist în Islanda, Londra sau Barcelona.

A colaborat cu Jon Băiat Bun pe "Strada Speranţei" şi cu Ruby pe "Nu Pune la Suflet” şi "A mea". What's UP va urca pe scenă în cadrul festivalului El Carrusel în iulie, acolo unde sunt aşteptaţi Luis Fonsi, Maluma, Juan Magan şi Mandinga.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 30 iunie 2018

Festival El Carrusel

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5