Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: What's UP / Que Pasa feat. Ruby - A ti

Ce urmează după ce ai cucerit piaţa muzicală locală? Să o cucereşti pe cea internaţională evident. Asta încearcă What's Up şi Ruby, care au lansat o variantă în spaniolă a piesei "La Tine". Aceasta se numeşte "A ti" şi primeşte videoclipul văratic şi turistic de mai jos.

De vreme ce "Despacito" a dat lovitura în limba spaniolă, cu multe miliarde de stream-uri, What's UP şi Ruby au urmat o rută similară, în aceeaşi limbă. What's Up are un flow excelent în limba lui Iglesias, iar felul în care se armonizează vocea sa cu Ruby este excelent. Piesa originală, "La Tine" debuta la final de aprilie şi a ajuns la 23 de milioane de vizualizări, fiind unul dintre cele mai vizionate clipuri din România.

Prin "A ti" artiştii se adresează publicului internaţional, motivând alegerea spaniolei prin faptul că este o limbă latină, ca şi româna. Melodia este compusă în studioul HaHaHa Production, de către What's UP, Şerban Cazan, Alin Dumitru, şi tradusă de Carlito. Videoclipul este regizat de Ionuţ Trandafir aka Trandafilm şi produs de Radu Şelaru (LucasArtFilms).

Filmările acestui clip au avut loc în Barcelona, ocazie cu care admirăm unele dintre cele mai reputate creaţii arhitecturale ale Spaniei. Ruby şi What's Up au mai colaborat la piesa "Nu pune la suflet" în anul 2015. Artista a bifat colaborări în ultimul an cu Dorian Popa, UZZI sau Voltaj.

What's UP a realizat un cover interesant după Laura Stoica la început de an şi a avut un featuring cu Florin Ristei tot în primele zile din 2017.

Citește mai multe despre RubyWhat's UP
Videoclipuri cu RubyWhat's UP
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la What's Up

CLOSE
CLOSE