Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: What's UP / Que Pasa feat. Ruby - A ti

Ce urmează după ce ai cucerit piaţa muzicală locală? Să o cucereşti pe cea internaţională evident. Asta încearcă What's Up şi Ruby, care au lansat o variantă în spaniolă a piesei "La Tine". Aceasta se numeşte "A ti" şi primeşte videoclipul văratic şi turistic de mai jos.

De vreme ce "Despacito" a dat lovitura în limba spaniolă, cu multe miliarde de stream-uri, What's UP şi Ruby au urmat o rută similară, în aceeaşi limbă. What's Up are un flow excelent în limba lui Iglesias, iar felul în care se armonizează vocea sa cu Ruby este excelent. Piesa originală, "La Tine" debuta la final de aprilie şi a ajuns la 23 de milioane de vizualizări, fiind unul dintre cele mai vizionate clipuri din România.

Prin "A ti" artiştii se adresează publicului internaţional, motivând alegerea spaniolei prin faptul că este o limbă latină, ca şi româna. Melodia este compusă în studioul HaHaHa Production, de către What's UP, Şerban Cazan, Alin Dumitru, şi tradusă de Carlito. Videoclipul este regizat de Ionuţ Trandafir aka Trandafilm şi produs de Radu Şelaru (LucasArtFilms).

Filmările acestui clip au avut loc în Barcelona, ocazie cu care admirăm unele dintre cele mai reputate creaţii arhitecturale ale Spaniei. Ruby şi What's Up au mai colaborat la piesa "Nu pune la suflet" în anul 2015. Artista a bifat colaborări în ultimul an cu Dorian Popa, UZZI sau Voltaj.

What's UP a realizat un cover interesant după Laura Stoica la început de an şi a avut un featuring cu Florin Ristei tot în primele zile din 2017.

Citește mai multe despre RubyWhat's UP
Videoclipuri cu RubyWhat's UP
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la What's Up

CLOSE
CLOSE