Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: What's UP - La tine

După un mic teaser What's UP a lansat noua sa piesă, "La tine", împreună cu un videoclip proaspăt. Melodia este o colaborare cu Ruby, care apare în ipostaze romantice în noul clip, regizat de Ionuţ Trandafir.

Piesa e clar văratică, plină de palmieri, nisip fin şi pălării de vară. What's UP cântă despre iubita care îl bântuie şi pe care o vede peste tot. Ruby apare ca un spectru al unei iubiri trecute, prezente şi poate viitoare, pe străzile Barcelonei. Pe aceste rute turistice celebre rătăceşte rapperul autohton melancolic dar fascinat de arhitectura spaniolă.

Ruby şi What's UP au mai colaborat şi pe melodia "Nu pune la suflet", care a strâns 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. În cazul noului clip, Ruby are rol de muză şi femeie fatală, Fata Morgana care duce eroul spre pierzanie. What's UP se dovedeşte un etern romantic declarând următoarele despre single:

Pur şi simplu nu pot renunţa la iubire. Poveştile de dragoste sunt sursa inspiraţiei mele. Sunt cel mai fericit de ce a ieşit, sunt mândru că lucrez cu prieteni dragi pe care îi iubesc şi în care am încredere totală. Cât despre Ruby, deja ştiţi toţi ce simt. Sper că piesă "La tine" să vă dea curaj să iubiţi vara asta, mai mult ca niciodată.

Ruby a acceptat imediat oferta de a filma în Barcelona şi a apreciat colaborarea cu "Whatzy". "La Tine" este compusă de What’s UP, Şerban Cazan, Nadgy Lucian şi Alin Dumitru, fiind produs în studioul HaHaHa Production.

Artistul a colaborat la un cover după Laura Stoica la început de an şi cu Florin Ristei pe piesa "Facem ce vrem".

Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la What's Up

CLOSE
CLOSE