Urmărește-ne în Social Media

What's UP - Iartă-mă, Mamă!

După ce a lansat o piesă romantică de Valentine's Day, What's UP revine cu o piesă de Ziua Mamei. Se numeşte "Iartă-mă, Mamă!" şi primeşte un videoclip plin de emoţie dedicat figurii materne pe care o aniversăm la acest început de primăvară. Vă invităm să urmăriţi clipul mai jos.

What's UP oferă piesa "Iartă-mă, Mamă!" drept cadou de Ziua Internaţională a Femeii. Este un single cu un mesaj plin de emoţie, care te face să te întrebi când ţi-ai sunat ultima oară mama sau când ai vizitat-o ultima dată. Piesa este compusă de către What's UP în colaborare cu Marius Moga, iar videoclipul este regizat de către Ionuţ Trandafir.

Materialul vizual este profund personal pentru What's UP, propria sa mamă apărând în clip. Aceasta priveşte poze cu muzicianul, de când era copil şi îşi aminteşte de momentele speciale din viaţa sa. Aparate video, casetofoane şi obiecte cu încărcătură emoţională apar în acest videoclip. Piesa este o baladă cu instrumental de chitară acustică, versuri rostite delicat şi cântate din suflet.

What's UP a subliniat mesajul noului release în felul următor:

În fiecare an, am grijă să-i aduc ceva în dar mamei mele, iar acum m-am gândit că este timpul să-i fac un cadou pe măsuraiubirii sale. «Iartă-mă, mamă!» este acea piesă care nu te lasa până nu-i simţi dorul. O melodie pentru toate mamele, pentru că merită iubite din plin!

Artistul a marcat fiecare mare sărbătoare din ultimele luni prin lansarea unui single inspirat. Astfel de 1 decembrie 2017 a reinterpretat melodia "Aşa-mi vine" împreună cu Ioana Ignat, iar de Valentine's Day ne-a prezentat piesa "Hana".

La final de 2017 am putut asculta şi colaborarea cu Jon Băiat Bun, "Strada Speranţei". Cel mai mare hit al rapperului este "La Tine", devenit cel mai vizionat clip al lui What's UP în 2017.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2