Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: What's UP feat. Ioana Ignat - Așa-mi vine

What's UP şi Ioana Ignat au lansat o melodie reprezentativă pentru poporul român, cu ocazia Zilei Naţionale. Piesa se numeşte "Aşa-mi vine" şi apare în cadrul campaniei #RoMândrii. Clipul său poate fi privit mai jos, iar regia îi aparţine lui Ionuţ Trandafir.

"Aşa-mi vine" este o reinterpretare a unei piese celebre româneşti, care a primit un nou glas şi suflu, odată cu interpretarea lui Ducu Bertzi. Melodia fresh din 2017 începe cu vocalizele Ioanei, completate de celebrul refren "Şi-asa-mi vine câteodată dorule... să dau cu cuţitu-n piatră". Generaţii întregi au cântat şi recântat această creaţie tradiţională şi iat-o acum ajunsă în epoca modernă.

Clipul alternează imaginile cu cei doi artişti cu secvenţe care ne definesc ca neam. Vedem un lan de grâu şi oameni din popor, simpli şi oneşti, brăzdaţi cu riduri de deceniile prinse pe meleagurile noastre. What's UP oferă un rap social şi conştient, cu poveţe pentru cei tineri şi recomandarea de a ne găsi cu toţii un rost în lumea modernă.

Ioana Ignat cântă cu senzualitate celebrul refren mai sus amintit, etalând un timbru plin de pasiune şi o ţinută inedită. Aceasta este prima colaborare între Ioana şi What's UP, iar filmările materialului vizual au fost realizate pe parcursul a câteva ore în Bucureşti. What's UP a avut o colaborare de succes cu Ruby luna trecută, rezultând piesa "A mea", asta după ce în octombrie realizase un featuring cu Anda Adam pe piesa "Mărul lui Adam".

Ioana Ignat s-a remarcat la emisiunea "Vocea României", unde a ajuns în finală şi a devenit rapid o favorită a publicului. Are un timbru unic şi ştie să cânte la 4 instrumente, printre care pian, chitara acustică, chitară bas şi contrabas.

Citește mai multe despre Ioana IgnatWhat's UP
Videoclipuri cu Ioana IgnatWhat's UP
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE