Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: What's UP feat. Ioana Ignat - Așa-mi vine

What's UP şi Ioana Ignat au lansat o melodie reprezentativă pentru poporul român, cu ocazia Zilei Naţionale. Piesa se numeşte "Aşa-mi vine" şi apare în cadrul campaniei #RoMândrii. Clipul său poate fi privit mai jos, iar regia îi aparţine lui Ionuţ Trandafir.

"Aşa-mi vine" este o reinterpretare a unei piese celebre româneşti, care a primit un nou glas şi suflu, odată cu interpretarea lui Ducu Bertzi. Melodia fresh din 2017 începe cu vocalizele Ioanei, completate de celebrul refren "Şi-asa-mi vine câteodată dorule... să dau cu cuţitu-n piatră". Generaţii întregi au cântat şi recântat această creaţie tradiţională şi iat-o acum ajunsă în epoca modernă.

Clipul alternează imaginile cu cei doi artişti cu secvenţe care ne definesc ca neam. Vedem un lan de grâu şi oameni din popor, simpli şi oneşti, brăzdaţi cu riduri de deceniile prinse pe meleagurile noastre. What's UP oferă un rap social şi conştient, cu poveţe pentru cei tineri şi recomandarea de a ne găsi cu toţii un rost în lumea modernă.

Ioana Ignat cântă cu senzualitate celebrul refren mai sus amintit, etalând un timbru plin de pasiune şi o ţinută inedită. Aceasta este prima colaborare între Ioana şi What's UP, iar filmările materialului vizual au fost realizate pe parcursul a câteva ore în Bucureşti. What's UP a avut o colaborare de succes cu Ruby luna trecută, rezultând piesa "A mea", asta după ce în octombrie realizase un featuring cu Anda Adam pe piesa "Mărul lui Adam".

Ioana Ignat s-a remarcat la emisiunea "Vocea României", unde a ajuns în finală şi a devenit rapid o favorită a publicului. Are un timbru unic şi ştie să cânte la 4 instrumente, printre care pian, chitara acustică, chitară bas şi contrabas.

Citește mai multe despre Ioana IgnatWhat's UP
Videoclipuri cu Ioana IgnatWhat's UP
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE