Urmărește-ne în Social Media

What's UP feat. Ioana Ignat - Așa-mi vine

What's UP şi Ioana Ignat au lansat o melodie reprezentativă pentru poporul român, cu ocazia Zilei Naţionale. Piesa se numeşte "Aşa-mi vine" şi apare în cadrul campaniei #RoMândrii. Clipul său poate fi privit mai jos, iar regia îi aparţine lui Ionuţ Trandafir.

"Aşa-mi vine" este o reinterpretare a unei piese celebre româneşti, care a primit un nou glas şi suflu, odată cu interpretarea lui Ducu Bertzi. Melodia fresh din 2017 începe cu vocalizele Ioanei, completate de celebrul refren "Şi-asa-mi vine câteodată dorule... să dau cu cuţitu-n piatră". Generaţii întregi au cântat şi recântat această creaţie tradiţională şi iat-o acum ajunsă în epoca modernă.

Clipul alternează imaginile cu cei doi artişti cu secvenţe care ne definesc ca neam. Vedem un lan de grâu şi oameni din popor, simpli şi oneşti, brăzdaţi cu riduri de deceniile prinse pe meleagurile noastre. What's UP oferă un rap social şi conştient, cu poveţe pentru cei tineri şi recomandarea de a ne găsi cu toţii un rost în lumea modernă.

Ioana Ignat cântă cu senzualitate celebrul refren mai sus amintit, etalând un timbru plin de pasiune şi o ţinută inedită. Aceasta este prima colaborare între Ioana şi What's UP, iar filmările materialului vizual au fost realizate pe parcursul a câteva ore în Bucureşti. What's UP a avut o colaborare de succes cu Ruby luna trecută, rezultând piesa "A mea", asta după ce în octombrie realizase un featuring cu Anda Adam pe piesa "Mărul lui Adam".

Ioana Ignat s-a remarcat la emisiunea "Vocea României", unde a ajuns în finală şi a devenit rapid o favorită a publicului. Are un timbru unic şi ştie să cânte la 4 instrumente, printre care pian, chitara acustică, chitară bas şi contrabas.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ioana Ignat a lansat piesa "Se deschide Cerul" - AUDIO

Ioana Ignat le-a pregătit fanilor un cadou de Crăciun și lansează piesa dedicată perioadei de sărbători, intitulată "Se Deschide Cerul". Acest colind vine însoțit și de un vizual. Materialul este disponibil în articol.

Publicat

pe

Artwork Ioana Ignat - Se deschide Cerul
Artwork Ioana Ignat - Se deschide Cerul │ FOTO: YouTube

Piesa a fost scrisă și compusă de Alina Manolache, iar de producția acesteia s-au ocupat Vlad Măzărel și Dan Healy, în studiourile GreenEye Music. "Se deschide Cerul" începe cu note îmbietoare de pian si vioară, cărora li se alătură vocea inconfundabilă a Ioanei. Piesa vine în întâmpinarea celei mai așteptate sărbători a anului, nașterea lui Iisus, iar linia melodică și interpretarea deosebită a Ioanei reușesc să ne teleporteze pe un tărâm magic.

Ioana Ignat este unul dintre exemplele de succes din industria muzicală din România - un timbru unic, un artist ce își compune singură piesele și o experiență completă în aparițiile live. În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesă "Doar pe a ta", piesă ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 63 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează "Nu mă uita", una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 90 milioane vizualizări pe YouTube.

Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele "Tu nu meriți", "Azi", "O lume întreagă", "Singura greșeală" (împreună cu Florian Rus) și "Sensibil" (Nu am somn). Piesa "Inima Naivă", lansată alături de Sebastian Dobrincu, a ajuns la 4 milioane vizualizări. În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul "Ultimul Anunț" și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul "Dacă tu nu ai fi".

Citește în continuare