Urmărește-ne în Social Media

Wes Cage - The Wolf

Rockerul Wes Cage, fiul actorului Nicholas Cage, a lansat piesa "The Wolf" împreună cu un videoclip oficial. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Produs de Glitter And Gold Media și filmat la Le Grand Restaurant din Los Angeles, videoclipul îl arată pe Wes Cage confruntându-se cu întunericul în timp ce caută lumina.

Artistul interpretează două încarnări contrastante ale aceluiași personaj. Pe de o parte, este prezentat sinele inferior, marcat de sărăcie, dependență, eșec. Pe de cealaltă parte, sinele superior este ilustrat prin putere, conștientizare, organizare și succes. Ambele perspective se regăsesc în fiecare dintre noi.

Piesa "The Wolf" a fost compusă de Wes Cage și Keith Wallen, chitaristul trupei Breaking Benjamin. Cântecul este prima lansare ca parte a parteneriatului dintre Wes și label-ul Pavement Entertainment.

Wes Cage nu este străin de muzică. A fost liderul trupei de black metal Eyes of Noctum, iar în 2014 a lansat un single solo intitulat "Tell Me Why (Matriarch of Misery)". Artistul abordează teme mistice, evocând conexiuni profunde cu nevăzutul prin puterea atemporală a sunetelor primare.

Comentarii