Urmărește-ne în Social Media

Weezer - Enter Sandman (The Metallica Blacklist)

Weezer își pune amprenta pe una dintre piesele emblematice ale trupei Metallica - "Enter Sandman". Coverul se regăsește pe albumul "The Metallica Blacklist".

Respectând în mare măsură versiunea originală a piesei, Weezer reduce puțin din tonul agresiv, vocea lui Rivers Cuomo neavând apăsarea și forța timbrului lui Hetfield. Instrumentalul, în schimb, este foarte apropiat de originalul "Enter Sandman", ce a pornit de la un riff al lui Hammett inspirat de albumul "Louder Than Love", al trupei Soundgarden.

Această versiune a piesei "Enter Sandman" se regăsește pe discul "The Metallica Blacklist". LP-ul va fi lansat pe 10 septembrie, materialul incluzând 12 piese și nu mai puțin de 53 de colaborări. Printre artiștii cooptați se numără Miley Cyrus, Biffy Clyro, St. Vincent, Juanes, Dave Gahan, Corey Taylor, Royal Blood, Mac Demarco, Phoebe Bridgers și pub rockerii australieni The Chats.

Toate veniturile obținute din vânzarea acestui album vor merge către ONG-ul trupei Metallica, All Within My Hands Foundation și către California Vipassana Center.

Metallica a lucrat în perioada pandemiei și la un album nou, cu piese originale, James Hetfield anunțând într-un interviu că trupa a compus 10 piese în cadrul unui sesiuni de înregistrări ținute pe Zoom.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Masterpiece, prima trupă tribut Metallica din România, concertează în aprilie la Quantic

Trupa tribut Metallica Masterpiece va susține pe 9 aprilie un concert în Quantic Club din București. Accesul la eveniment se face în baza certificatului COVID-19, ce atestă vaccinarea cu schemă completă.

Publicat

pe

Materpiece
Materpiece │ FOTO: Fabian Robert

Sâmbătă, pe 9 aprilie, Masterpiece concertează în clubul Quantic din București. Evenimentul face parte din turneul Back to Life 2022.

Trupa Masterpiece este prima formație tribut Metallica din România. După mai mult de 10 ani petrecuți în formula de 5 membri, cu apariții pe cele mai importante scene din România, trupa Masterpiece fiind obligată de plecarea în străinătate a vocalului Andy Ghost, se regrupează și continuă în forță ca și cvartet, vocea principală fiind preluată de către chitaristul Szabi Vincze.

Trupa este alcătuită din membri cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară. Încă de la început, formația s-a bucurat de succese obținute în concerte și festivaluri atât în România cât și în Ungaria unde în 2009 a susținut un turneu în colaborare cu trupa maghiară Nimfonia (tribut Nirvana).

Masterpiece este într-o continuă evoluție, promițând fanilor trupei Metallica, și nu numai, show-uri de înalt nivel profesional. Din componența formației fac parte: Szabi - Voce/Chitară, Marius - Chitară/Backing vocal, Zoli- Chitară Bas/Backing vocal, Gabi - tobe.

Prețuri bilete la concertul Masterpiece:

  • Acces general – 50 lei
  • Acces general la intrare, in ziua evenimentului – 65 lei

Accesul la eveniment

Accesul se face în baza certificatului COVID-19 ce atestă vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală în ultimele 180 de zile sau rezultat negativ la test PCR sau Antigen efectuat în laborator acreditat cu maxim 72 respectiv 24 de ore înainte de eveniment.

Accesul este gratuit pentru:

  • copiii cu vârsta de până în 14 ani, care sunt însoțiți de un adult
  • persoanele cu handicap și persoanele care îi însoțesc (o persoană însoțitor)
Citește în continuare