Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO

Videoclip oficial: Weezer - Can't Knock The Hustle (starring Rivers Wentz)

Weezer a anunţat un nou album şi a început promovarea sa prin lansarea single-ului "Can't Knock the Hustle". Trupa propune un vizual inedit pentru această piesă, cu Pete Wentz de la Fall Out Boy ca personaj principal. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

În "Can't Knock the Hustle" Pete Wentz (basist, textier Fall Out Boy) devine Rivers Wentz, un şofer de Uber care are numai clienţi buclucaşi. Momente încinse pe bancheta din spate se transformă în crize de gelozie şi într-un mic incident sângeros. Melodia în sine este un pop optimist şi catchy, pe care l-ai auzi într-o reclamă la răcoritoare sau la batoane de ciocolată. Ar merge şi la o prezentare de modă, pentru beat-ul funky care se aude pe fundal.

Resimţim elemente de funk şi ceva disco pe această creaţie Weezer. Acesta este primul single de pe viitorul LP al trupei, cunoscut ca "The Black Album". Clipul a primit deja un boost de popularitate prin postarea pe Twitter a celor de la Panic! At The Disco, care au dat 5 stele acestui release. Pe parcursul melodiei auzim un beat care virează chiar spre latino, condimentat de repeţita "Hasta luego adios" a solistului Rivers Cuomo.

Single-ul a fost produs de către Dave Sitek de la trupa TV On the Radio. "Black Album" este subiect de speculaţie de ceva vreme, fiind discul cu numărul 12 pentru formaţie. Va debuta în 2019 prin Crush Music/Atlantic Records. Weezer lansa luna trecută un single ce nu ţinea de vreun album, "California Snow". A fost creat pentru coloana sonoră a filmului "Spell" şi a sosit pe valul de popularitate creat de coverul pentru piesa "Africa" de la Toto.

Weezer va începe la anul un turneu alturi de Pixies. Concertele îi vor ţine în Statele Unite în martie, dar vor ajunge şi în Europa în a doua parte a anului 2019. În ultimul an grupul american a arătat o predilecţie pentru coveruri, reinterpretând "All the Small Things" de la Blink-182 şi "Rosanna" de la Toto. Formaţia este activă din 1992 şi ultimul material discografic a fost "Pacific Daydream", lansat anul trecut.

Citește mai multe despre Fall Out BoyWeezer
Videoclipuri cu Fall Out BoyWeezer
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE