Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Weezer - California Kids

Weezer a lansat videoclipul noului single ”California Kids”. Piesa este extrasă de pe ”The White Album”, material așteptat pe piață în luna aprilie.

Weezer continuă promovarea noului disc ”The White Album” prin lansarea videoclipului ”California Kids”. Clipul a fost regizat de SCANTRON și Jade Ehlers și beneficiază de prezența puștiului ajuns vedetă pe internet după viralul ”Damn, Daniel”.

The White Album” este cel de-al 10-lea material de studio al trupei Weezer. Discul are un sound potrivit sezonului de plajă, având ca inspirație diverse experiențe trăite de membrii trupei în zona de vest a LA-ului. Albumul va fi lansat pe 1 aprilie 2016.

Tracklist ”The White Album” - Weezer:

  1. 'California Kids'
  2. 'Wind in Our Sail'
  3. 'Thank God for Girls'
  4. '(Girl We Got A) Good Thing'
  5. 'Do You Wanna Get High?'
  6. 'King of the World'
  7. 'Summer Elaine and Drunk Dori'
  8. 'L.A. Girlz'
  9. 'Jacked Up'
  10. 'Endless Bummer'

Formația americană Weezer a luat ființă în 1992 în Los Angeles. Trupa a lansat de-a lungul carierei 9 albume de studio, 6 EP-uri și un DVD, cele mai populare piese fiind "Buddy Holly", "Undone – The Sweater Song", "Say It Ain't So", "Perfect Situation", "Island in the Sun", "Beverly Hills" și "Pork and Beans". Weezer a vândut de-a lungul carierei peste 17 milioane de albume în întreaga lume.

Citește mai multe despre Weezer
Videoclipuri cu Weezer
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE