Urmărește-ne în Social Media

We Singing Colors - Bridal Hands

We Singing Colors au lansat piesa „Bridal Hands”, primul single de pe viitorul album. În plus melodia vine la pachet cu un videoclip filmat în munții Măcinului.

We Singing Colors au lansat „Bridal Hands”, primul single de pe viitorul album. Piesa vine „la pachet” cu un videoclip filmat în unii dintre cei mai vechi munţi din România. Munţii Măcinului au fost decorul perfect pentru filmarea celui mai nou videoclip al trupei indie-pop We Singing Colors.

„Noi ne doream o varietate de peisaje. Voiam să simţim clipul ca pe o călătorie, iar băieţii cu care am lucrat - Mihai Dragolea şi Radu Mocanu - au venit cu ideea de a filma în această zona . Nu fusesem niciodată acolo, ne-am uitat la câteva poze pe internet şi am plecat să filmăm. Când am ajuns în satul Greci primul lucru care ni s-a spus a fost "aveţi grijă, noi pe aici avem vipere. dar nu e nicio problema, că dacă va muscă vreuna, aveţi chiar vreo 5 ore la dispoziţie înainte să muriţi", povesteşte Roxana Niculae, vocea suavă din We Singing Colors.

„Bridal Hands e o călătorie către ceea ce suntem cu adevărat. Din spatele măştilor către lume şi înapoi. Roxana şi cu mine jucăm de data asta două personaje care au fost şi vor fi mereu prezente în jurul nostru. Ar fi vulgar să le spun pe nume, dar toţi le ştim. De aici încolo cred că ţine de imaginaţia fiecăruia să dea contur poveştii”, spune Andrei Hațegan.

Videoclipul a fost filmat şi montat de către Mihai Dragolea şi Radu Mocanu, iar piesa a fost mixată şi masterizată la Space Magnetic Studios, Belgia.

We Singing Colors este o trupă indie-pop din Bucureşti. Până acum au cântat în oraşele mari din România, în Chennai (India), Chişinău (Moldova) şi Sofia (Bulgaria). Primul album "“Made of wool, made of heavy metal” " a fost lansat anul trecut.
We Singing Colors înseamnă: Andrei Haţegan (voce, chitară acustică), Roxana Niculae (voce, clapă), Vlad Ionescu (tobe) şi Narcis Axinte (bass).

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6