Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Cei mai populari artiști de pe Spotify în 2017Anul muzical 2017 pe Spotify - TOP 5 cei mai ascultați artiști, cele mai populare piese și albume Ronnie James DioCâștigă o invitație dublă la DIO Returns - Holograma lui Ronnie James Dio în concert INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Wale - My Love (feat. Major Lazer, WizKid și Dua Lipa)

Rapper-ul american Wale a colaborat cu Dua Lipa, Major Lazer și WizKid pentru o piesă cu aromă de festival, intitulată ”My Love”. Lansată pe final de vară, melodia prelungește sezonul estival.

Deși sezonul cald se apropie de final, piesele de vară continuă să apară. Rapper-ul american Wale, pe numele real Olubowale Victor Akintimehin, a lansat o piesă cu vibe tropical, pe care a piperat-o cu timbrul senzual al tinerei artiste Dua Lipa, alăturând, în contrast, vocile lui Major Lazer și WizKid. Single-ul se numește ”My Love” și este extras de pe noul album al lui Wale, ”Shine” (o abreviere pentru ”Still Here Ignoring Negative Energy”).

Cel de-al 5-lea disc al lui Wale conține colaborări și cu Lil Wayne (pentru piesa "Running Back"), J Balvin (pentru "Colombia Heights (Te Llamo)") și G-Eazy (pentru "Fashion Week"). ”Shine” a fost lansat în aprilie și s-a plasat pe poziția a 16-a în topul US Billboard 200.

Dua Lipa, vocea feminină de pe single-ul ”My Love”, s-a făcut remarcată la vârsta de 14 ani, când a început să publice pe YouTube cover-uri după Christina Aguilera și Nelly Furtado. În 2015 a semnat un contract cu Warner Bros. Records, la scurtă vreme fiind lansat primul ei single, "New Love". Discul de debut al artistei a apărut anul acesta, în luna iunie. Albumul conține 12 piese și este un material discografic onest și direct, conform declarațiilor tinerei cântărețe și compozitoare, în vârstă de doar 21 de ani.

Dua Lipa a susținut anul acesta primul concert în România. Evenimentul s-a desfășurat luna iulie, în cadrul festivalului Neversea, cea de-a doua poveste magică a creatorilor Untold.

Citește mai multe despre Dua LipaMajor LazerWaleWizkid
Videoclipuri cu Dua LipaMajor LazerWaleWizkid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE