Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Videoclip oficial: Wale - My Love (feat. Major Lazer, WizKid și Dua Lipa)

Rapper-ul american Wale a colaborat cu Dua Lipa, Major Lazer și WizKid pentru o piesă cu aromă de festival, intitulată ”My Love”. Lansată pe final de vară, melodia prelungește sezonul estival.

Deși sezonul cald se apropie de final, piesele de vară continuă să apară. Rapper-ul american Wale, pe numele real Olubowale Victor Akintimehin, a lansat o piesă cu vibe tropical, pe care a piperat-o cu timbrul senzual al tinerei artiste Dua Lipa, alăturând, în contrast, vocile lui Major Lazer și WizKid. Single-ul se numește ”My Love” și este extras de pe noul album al lui Wale, ”Shine” (o abreviere pentru ”Still Here Ignoring Negative Energy”).

Cel de-al 5-lea disc al lui Wale conține colaborări și cu Lil Wayne (pentru piesa "Running Back"), J Balvin (pentru "Colombia Heights (Te Llamo)") și G-Eazy (pentru "Fashion Week"). ”Shine” a fost lansat în aprilie și s-a plasat pe poziția a 16-a în topul US Billboard 200.

Dua Lipa, vocea feminină de pe single-ul ”My Love”, s-a făcut remarcată la vârsta de 14 ani, când a început să publice pe YouTube cover-uri după Christina Aguilera și Nelly Furtado. În 2015 a semnat un contract cu Warner Bros. Records, la scurtă vreme fiind lansat primul ei single, "New Love". Discul de debut al artistei a apărut anul acesta, în luna iunie. Albumul conține 12 piese și este un material discografic onest și direct, conform declarațiilor tinerei cântărețe și compozitoare, în vârstă de doar 21 de ani.

Dua Lipa a susținut anul acesta primul concert în România. Evenimentul s-a desfășurat luna iulie, în cadrul festivalului Neversea, cea de-a doua poveste magică a creatorilor Untold.

Citește mai multe despre Dua LipaMajor LazerWaleWizkid
Videoclipuri cu Dua LipaMajor LazerWaleWizkid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE