Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Vunk - Un nou univers (Clipul care își caută jumătatea)

Vunk a lansat prima parte a noului videoclip ”Un nou univers”. Intitulat sugestiv ”Clipul care își caută jumătatea”, vizualul este o personificare a mesajului transmis de trupă: întoarcerea spre sine.
Urmărește-ne pe

Un nou univers” este #primulclipviu, clipul care își caută jumătatea. VUNK a făcut acest video pentru cei care s-au îndepărtat de la drumul lor, care au ajuns în lumea altora, o lume străină, în care nu pot fi ei înșiși.

"Credem cu putere că trebuie să ne îndreptăm acolo unde ne duce sufletul, nu capul. Este timpul să te intorci. La tine." - Vunk

Continuarea poveștii începute cu acest clip va fi dezvăluită pe 2 octombrie: ”U.N.U. își găsește jumătatea pe Doi. A zecea.”

Pe 7 octombrie, Trupa Vunk va pune în scenă la Sala Polivalentă din București concertul ”Un Nou Univers”, primul din România care se va desfășura sub forma unui eveniment multimedia, în care spectacolul muzicii se va împleti cu cel al tehnologiei.

Fiecare spectator se va simți parte dintr-Un Nou Univers, pentru că mijloacele tehnice revoluționare folosite pentru concertul VUNK din acest an vor asigura interactivitatea între trupă și public, iar fiecare spectator poate avea rolul său într-un show care deschide portile către un nou tip de exprimare artistică.
“Este timpul să te întorci. La tine.” este mesajul pe care-l transmite trupa VUNK prietenilor muzicii sale.

“Un Nou Univers este pentru cei care visează mai mult cu ochii deschiși decât cu ochii închiși, pentru cei care-și doresc mai mult de la ei înșiși, pentru cei care au curaj să facă ceva pentru sufletul lor, Un Nou Univers este pentru cei care sunt sinceri cu ei înșiși”, explică Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Citește mai multe despre Vunk
Videoclipuri cu Vunk
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE