INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS
Cele mai așteptate concerte în România și recomandări

Videoclip oficial: Vunk - Sări

Vunk a lansat videoclipul noului single ”Sări”. Solistul trupei, Cornel Ilie, semnează atât compoziția și versurile, cât și regia clipului.

Noul single Vunk se numește “Sări” și este însoţit de un videoclip inovativ, realizat integral din gif-uri şi filtre din Snapchat, una dintre cele mai populare reţele de socializare la ora actuală.

Piesa este compusă de Cornel Ilie şi Gabriel Maga. De regia videoclipului s-a ocupat tot Cornel, fiind pentru prima dată în postura de regizor. Pentru montaj, acesta a colaborat cu Bogdan Mustaţea.

“Este primul videoclip pe care îl regizez și filmez. Cu toate astea, n-am pretenția de a fi regizor, doar am creat un concept în care să folosim cele mai noi trenduri de comunicare într-un mod foarte creativ.

Cred că ‘Sări’ este primul videoclip creat 100% doar din gif-uri și în care se folosește aplicația Snapchat. S-ar putea chiar să fie o premieră mondială. Sper ca inovația din videoclipul nostru să fie un trendsetter în materia de clipuri, așa cum s-a întâmplat și cu premierele de tehnologie pe care le-am făcut în spectacolele noastre.

Mulți trăiesc în fiecare zi ca în cel mai extins GIF, făcând aceleași lucruri, fără să mai lase loc de improvizație în viața lor. Eu îmi doresc să-i fac să sară din gif-ul lor personal. Așa se cheamă și piesa, ‘Sări’. Așa face și clipul nostru, sare din tipare”, a declarat Cornel Ilie.

Citește mai multe despre Vunk
Videoclipuri cu Vunk
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE