Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Videoclip oficial: Vunk - La nebunie

Vunk a lansat în cadrul unui concert în aer liber cel mai nou videoclip al formației, “La nebunie”. Clipul a fost vizionat simultan atât de către toți cei adunați în Piața George Enescu din București, cât și în peste alte 20 de orașe din țară. Concertul a fost transmis live și pe internet.
Urmărește-ne pe

Piesa "La nebunie" este cel mai recent single extras de pe albumul "Nu scapă nimeni (fără emoții)", lansat în 2012. Decizia trupei de a lansa această piesă este pe cât de surprinzătoare, pe atât de naturală, în contextul apropierii perioadei în care oamenii resimt cel mai mult nevoia acelui suflet pereche care să-i însoțească în toate călătoriile lor. Acest cântec vine ca un imn al celor ce-și caută jumătatea, o speranță și o motivație, dar și ca o declarație de dragoste a celor ce și-au găsit sufletul pereche.

"Melodia și clipul nostru vorbesc despre căutări, despre călătoria pe care o facem mai mereu spre sufletul nostru. Pentru unii, asta înseamnă să-și întâlnească perechea, pentru alții să-și găsească liniștea sau să se regăsească, însă pentru noi toți este o călătorie necesară, pe care o facem chiar și atunci când stăm pe loc. Poate cea mai importantă călătorie pe care o facem în viață, pentru că nu tot timpul știm drumul pe care să mergem", a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Videoclipul are în spate o echipă ce a dat dovadă de o implicare mai mult decât intensă în întreaga producție.

"Am lucrat pentru prima dată cu echipa fotografului Alex Galmeanu și ne bucurăm că a ieșit unul dintre cele mai emoționante clipuri ale noastre și dintre cele care sunt acum pe piață", a încheiat Cornel.

Citește mai multe despre Vunk
Videoclipuri cu Vunk
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE