INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Vunk - Hai, mersi

Vunk a lansat videoclipul noului single ”Hai, mersi”. Pentru vizualul de tip animație, formația a colaborat cu Alexandrin Damascan, Matei Neagoe și Codrin Iftodi.

"Pentru că cele mai multe dintre cântecele noastre sunt inspirate de femei, pentru că tot ele m-au făcut să mă cunosc mai bine și prin bucurie, și prin suferință, pentru că m-au învățat cum se iubește și cum nu, pentru că o femeie are și rolul de a vindeca ce a rănit o alta, pentru că mă inspiră, și din bine și din rău, pentru cel puțin toate acestea am scris "Hai, mersi". Este o declarație de nevoie față de inspirația pe care doar o femeie ți-o poate da", a declarat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Noul single ”Hai, mersi” a fost compus de Cornel Ilie împreună cu Gabriel Maga. Piesa va fi inclusă pe albumul ”Extrovertit”, programat pentru lansare în luna mai.

Timp de 14 ani, membrii formației - Victor, Alex, Nicu și Cornel - au activat sub numele de scenă Vank. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa se reinventează și devine Vunk. În 2009, după plecarea lui Alex Belciu și a lui Victor Cenușă, i se alătură trupei Bogdan Crucianu, urmat în 2010 de Gabi Maga. Astăzi, Vunk înseamnă Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Bogdan Crucianu și Gabi Maga.

Pe 25 mai, Vunk va concerta la Sala Polivalentă din București. Evenimentul se numește Secretul Tău și este ultimul din Trilogia ENIGMA, începută pe 15 octombrie 2016.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Vunk
Videoclipuri cu Vunk
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE