Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: VUNK feat. Feli - Toți Demonii Mei

Trupa Vunk a colaborat cu Feli pentru noul single ”Toți demonii mei”. Cântecul vorbește despre felul în care anumite vicii, neîmpliniri personale sau profesionale și sentimente extreme față de cineva pot deveni demoni.

Inspirat de atmosfera filmelor din anii ’50, videoclipul piesei “Toți demonii mei” este unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte din muzica românească.

“Demonii noștri pot avea mai multe forme. Pot fi vicii, neîmpliniri personale sau profesionale, sentimente extreme față de cineva sau chiar o boală. Poate ar trebui să nu mai luptăm împotriva lor, ci să le căutăm sursă și să le schimbăm rolul. În clipul nostru, demonii nu vin din întuneric, ci dinspre lumină. Raiul și Infernul nu cred că sunt niște locuri, ci două categorii de oameni. Ei pot fi amandouă, în același timp, fără vreun motiv anume. Depinde doar de noi ce alegem să fim în viețile celorlalți. Am ales să folosim cercul ca definiție vizuală a dragostei în videoclip pentru că este simbolul Universului, al echilibrului, al ciclitatatii și al renașterii. .

Cred că doar prin dragoste ne putem vindeca pentru că dragostea este religia care stă la bază oricărei religii.
Am ales să colaborăm cu Feli pentru că este una dintre cele mai puternice voci feminine și se potrivește perfect cu mesajul acestei piese. Mă bucură foarte tare că a avut încredere în cântecul ăsta și în tot conceptul”, a declarat Cornel Ilie.

Feli a acceptat cu bucurie propunerea de a colabora cu trupa Vunk.

“Întotdeauna am considerat trupa Vunk o trupă ... altfel! Mi-au plăcut mesajele pieselor lor (chiar și cele greu de acceptat și uneori de înțeles de societate), pentru că unele te lovesc cu realitatea de care în general vrei sa fugi. “Toți demonii mei” este o piesă pe care am auzit-o în faza de schiță. Avea doar refrenul. Am simțit din prima că eu și Cornel rezonăm frumos muzical și, mai târziu în studio, ne-am mulat perfect unul după celalalt, pictând, din punctul meu de vedere, o poveste de dragoste altfel față de cele pe care le-am mai citit/ascultat până acum”, a declarat Feli despre colaborarea cu trupa VUNK.

Noua piesă ”Toți Demonii Mei” este compusă de Cornel Ilie, Gabriel Maga, Feli Donose, Șerban Cazan și Lucian Nagy, videoclipul fiind regizat de Cosmin Florea și Cornel Ilie.

De mai bine de 13 ani, Vunk este trupa premierelor în muzica românească. Formația este recunoscută pentru show-urile spectaculoase, utilizarea celor mai noi tehnologii și hituri precum “Pleacă”, “Așa și”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”.

Citește mai multe despre FeliVunk
Videoclipuri cu FeliVunk
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE