Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: VUNK - Curat

VUNK a lansat videoclipul noului single "Curat". Formația a ales să promoveze această piesă în urma feedback-ului primit din partea fanilor.

"Curat" este o piesă pe care Cornel Ilie a scris-o anul trecut în apropierea Paștelui și se referă la momentele din viață în care îți faci curat pe dinăuntru pentru a putea merge mai departe, într-o relație sau, pur și simplu, în viață. Piesa a fost cântată ca un test pentru prima dată în martie la Hard Rock Café, unde era o audiență “rock” și încă o dată, în mai, la concertul acustic al trupei, unde publicul era și dintr-o zonă pop.

Cum reacțiile fanilor au fost nu doar foarte bune, ci insistente în a scoate acest cântec drept single, trupa și-a schimbat programul și anunță că piesa pe care voia să o lanseze în săptămânile următoare va fi amânată până în toamnă.

"Este important pentru un artist și, mai ales, pentru o trupă să nu își gândească piesele doar pentru a avea succes pe radio, ci pentru a face un cadou fanilor, celor care te acceptă până la capăt, cu toată muzica ta. Pentru ei, în urma succesului concertului acustic din primăvară, ‘Autoportrete’, am editat un clip live din acel concert, la o piesă pe care am cântat-o doar de doua ori în concerte. Succesul acesteia în randul fanilor ne-a convins să o arătăm și celor care încă ne descoperă dincolo de hiturile care ne țin în topurile radio și tv. ‘Curat’ este un cântec pe care îl dedicam tuturor fanilor Vunk, pentru că ne ascultă muzica și ne ajută să ne facem auziți. Pentru că ne ajută să rămânem ‘curați’ în stilul nostru de a cânta, fără alte compromisuri", a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Clipul noii piese, un extras din concertul Acustic - Autoportrete, include și povestea acestuia, relatată din perspectiva lui Cornel.

Recent, VUNK a anunțat un presale cu discounturi mari la biletele pentru cel mai mare spectacol al lor din acest an care va avea loc în octombrie, presale care e valabil până pe 3 august. 

Citește mai multe despre Vunk
Videoclipuri cu Vunk
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE