Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Videoclip oficial: Vozniuc feat. Viorel Grecu - ANONIMA

Vozniuc lansează "ANONIMA", prima piesă din carieră. Melodia este o colaborare cu Viorel Grecu.

"«ANONIMA» a apărut în urma emoțiilor trăite în trecut de fiecare dintre noi, sentimente care ne-au «dăruit» starea piesei. Experiența avută m-a ajutat să găsesc un mod de a interpreta această melodie. Am lucrat alături de câțiva oameni, dar, în scurt timp, mi-am luat inima în dinți și mi-am zis: «Chiar sunt atât de absent de sentiment să nu îmi pot alinia gândurile și trăirile pe o foaie?» Prin urmare, după aproximativ o lună de nopți pline de muză, a ieșit textul «ANONIMA»", a declarat Viorel Grecu.

Muzica și textul au fost scrise de către Dan Vozniuc și Viorel Grecu, iar clipul a fost regizat de Dumitru Dall’aqua Roșca. Filmările au durat aproape patru zile, timp în care actorii Cristian Perepeliuc și Yana au interpretat rolurile celor doi îndrăgostiți.

"O despărțire care mi-a frânt inima mi-a dat imboldul de a scrie «ANONIMA». Am simțit atât de intens momentul, încât în trei zile aveam deja gata partea instrumentală. În gând, aveam doar câteva cuvinte: «Nu mă uita», apoi Viorel a fost persoana care i-a dat voce și care a scris versurile. «ANONIMA» reprezintă pentru noi un început. Sperăm că mulți ascultători se vor regăsi în piesa noastră“, a adăugat Dan Vozniuc.

Dan Vozniuc s-a îndrăgostit de chitara la vârsta de 15 ani, instrument la care a învățat singur să cânte. A făcut parte din două trupe pe vremea când încă era la liceu, iar prima apariție solo a avut-o ca producător și chitarist în cadrul Eurovision Moldova 2016, unde a făcut cunoștință cu Viorel.

Viorel Grecu, în vârstă de 23 de ani, și-a descoperit pasiunea pentru muzică la un concurs la care a participat când avea 16 ani. Acolo a cântat pentru prima dată, iar în 2016 a participat la Vocea României. În 2017, a urcat pe scena X Factor, iar în același an, împreună cu Dan Vozniuc, a ajuns în semifinala Eurovision Moldova cu piesa "Don’t Lie".

Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE