Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Voltaj - Kori Gent

Voltaj a lansat videoclipul noului single "Kori Gent", al cărui personaj principal este un omuleț albastru care își caută iubita. Prin versuri și scenariul clipului, Voltaj vorbește publicului despre lipsa de comunicare dintr-o relație de iubire.
Urmărește-ne pe

Voltaj a lansat o piesă cu mesaj, ce vorbește despre dificultățile întâmpinate adeseori într-o relație. Noul single se intitulează sugestiv Kori Gent, primind numele băieţelului misterios care își caută jumătatea, pe Kori Lady.

"Cu toții avem probleme, fie că este vorba despre relații de cuplu sau de prietenie. Iar dacă nu reușim să le comunicăm, până la urmă se ajunge la despărțiri dureroase. De atâtea ori am văzut cupluri sau găști de prieteni care stau la o masa, cu telefoanele în mână și comunică, dar nu între ei; fiecare este departe, în lumea lui, fără să conștientizeze că asta înseamnă îndepărtarea de prieteni, nu apropierea, așa cum ar putea parea. Kori este un personaj care, deși virtual, a înțeles că adevărata comunicare este cea pe care o avem când ne strângem mâinile, când ne privim în ochi", spune Călin Goia de la Voltaj.

Melodia beneficiază de un videoclip realizat în condiții speciale, care integrează un personaj animat (Kori Gent) în lumea reala, și este o metaforă la timpul pe care-l petrecem tot mai mult în lumea virtuală, în detrimentul comunicării autentice. Clipul a fost regizat de Spike și a fost filmat pe parcursul unei zile în mai multe locații din București, printre care Piața Unirii, parcul IOR, Calea Victoriei.

În campania care a pregătit lansarea clipului, personajul animat Kori Gent a fost ajutat de multe vedete din lumea muzicii să-și transmită mesajul către iubita sa. Ruby, Dorian Popa, Andreea Balan, Deepside Deejays, Nadir, Jo, Uddi, Aurelian Temisan, Cosmin Selesi, Kamelia și George Hora au postat pe paginile lor de Facebook fotografii care integrau în realitatea vieții lor cotidiene cu personajul animat Kori Gent, iar campania a adunat mii de like-uri și sute de share-uri. Kori și Voltaj le mulțumesc tuturor celor care i-au ajutat să-și duca mesajul mai departe.

Single-ul "Kori Gent" este compus de membrii trupei și orchestrată deGeorge Hora. Piesa a fost interpretată în avanpremieră în cadrul mega-concertului "Din toată inima Simfonic", pe care trupa Voltaj l-a susținut în octombrie 2015 la Sala Palatului din Bucurețti.

Citește mai multe despre Voltaj
Videoclipuri cu Voltaj
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE