Urmărește-ne în Social Media

Voltaj - Din toată inima

Voltaj a lansat videoclipul noului single “Din toată inima”. Acesta este regizat de echipa The Brothers M și surprinde imagini cu locuri superbe din România: Salina Turda, Transfăgărășan, Cheile Turzii, Marea Neagră, Pietrele Doamnei, Delta Dunării, Cluj și Aerodromul Clinceni.

“Este un videoclip la care am muncit foarte mult, poate chiar cel mai mult dintre toate pe care le-am făcut până acum. Am filmat timp de 6 zile și suntem bucuroși că vremea a ținut cu noi și am reușit să facem totul așa cum ne-am dorit. Este un videoclip făcut din toată inima pentru România. Ne iubim țara și ne mândrim cu meleagurile frumoase pe care le are. Sunt atâtea locuri superbe în țara noastră încât n-am putut să le cuprindem pe toate în videoclip. De aceea ne-am gândit să facem o variantă extinsă și să v-arătăm mai mult”, a declarat Călin Goia.

Mulți oameni care fac cinste României apar în videoclip. Printre ei se numără: legenda olimpică Ivan Patzaichin, pilotul Adrian Teslovan și primul roman care a traversat înotând Canalul Mânecii, Andrei Roșu.

“Suntem onorați că au acceptat invitația noastră. Credem că România are foarte mulți oameni valoroși, iar lumea trebuie să-i cunoască și să le aprecieze performanțele. Noi încercăm în măsura în care putem să promovăm valorile românești”, adauga solistul trupei.

Pe 8 August, la Năvodari, Voltaj a dat startul unui turneu intitulat „Din toată inima”. Concertele vor avea loc în parcările magazinelor Kaufland din următoarele orașe: Târgu Mureș (29 august), Botoșani (12 septembrie) și Sibiu (26 septembrie).

Turneul se va încheia la București, vineri, 16 octombrie, cu o producție spectaculoasa la Sala Palatului – Voltaj - Din toată inima Simfonic.

„Este o premieră și o bucurie pentru noi să cântăm alături de o orchestră filmarmonică formată din 45 de muzicieni. Ne pregatim intens pentru acest concert și abia așteptăm să vedem reacția fanilor noștri când vor auzi piese mai vechi și mai noi cântate alături de o orchestră”, spune Călin Goia despre concertul de la Sala Palatului.

Toate încasările acestui concert vor fi donate copiilor aflați în dificultate, prin intermediul asociațiilor: World Vision Romania, Salvaţi Copiii, SOS Satele Copiilor, Fundaţia Casa Hospice.

PUBLICITATE
Comentarii