Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Voltaj - Din toată inima (360° Video)

Voltaj a lansat un nou videoclip pentru single-ul „Din toată inima”, care marchează și o premieră digitală, fiind primul video filmat la 360 de grade al trupei. Sunt surprinse diverse locuri din București, de la Centrul Vechi până la Ateneul Român.

Videoclipul este și un mesaj de susținere al echipei naționale de fotbal al României. Acesta a fost produs de Titus Tihuan și surprinde diverse locuri din București.

„Suntem foarte nerăbdători să vedem reacția fanilor noștri la această nouă abordare în ceea ce privește videoclipurile. Pentru noi a fost o experiență foarte interesantă, am filmat în mijlocul oamenilor, în mai multe locuri din București și, fiind 360 de grade, acum putem să urmărim reacțiile tuturor. Cât privește această nouă variantă a melodiei Din toată inima, ea e un semn de susținere din partea noastră pentru echipa națională de fotbal a României la Euro 2016. Hai România!”, declară Călin Goia, solistul trupei.

De curând, trupa a realizat și prima poză 360 de grade cu care a promovat concertul din Hard Rock Cafe. Printre premierele realizate de către trupa Voltaj de-a lungul timpului se numără și primul CD Multimedia, “Bungee”, primul video filmat cu un telefon mobil sau prima melodie cântată pe o tabletă. Prima variantă a videoclipului pentru această piesă a fost lansată în 2015 în care sunt surprinse diverse locuri din România: Salina Turda, Transfăgărășan, Cheile Turzii, Marea Neagră, Pietrele Doamnei, Delta Dunării, Cluj și Aerodromul Clinceni.

Citește mai multe despre Voltaj
Videoclipuri cu Voltaj
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE