Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Voltaj & Andra - Nu Doar De Ziua Mea

Voltaj şi Andra îşi unesc glasurile şi talentul în noul single "Nu Doar De Ziua Mea". Melodia primeşte un videoclip regizat de Roman Burlaca, regizor cunoscut pentru materialele vizuale create pentru Carla's Dreams.

Piesa "Nu Doar de Ziua Mea" este compusă de către Voltaj, în colaborare cu Silviu Păduraru. Producţia a fost realizată la studiourile Metropolitan Records, iar single-ul spune o poveste familială emoţionantă, acum în prag de sărbători de iarnă. Andra şi Călin Goia cântă despre armonie familială şi o relaţie mai bună cu părinţii care să fie omniprezentă şi nu doar aparentă, "nu doar de ziua mea".

Conceptul de "acasă" este vital de sărbători, fiind punctul comun al tuturor oamenilor, care se reunesc cu cei dragi lângă bradul de Crăciun. Există şi cazuri nefericite, cu familii dezbinate, iar pentru aceia Voltaj şi Andra oferă alinare prin muzică şi prilej de reflecţie şi împăcare cu persoanele iubite.

Călin Goia a declarat următoarele despre acest release:

Am încercat să descriem o realitate tristă, prezentă în foarte multe familii. De multe ori, din cauza problemelor financiare sau din alte motive, apar tensiuni şi certuri între părinţi, dar şi între părinţi şi copii. Fiecare avem nevoie de celălalt, chiar dacă de cele mai multe ori, afirmăm contrariul. Părinţii sunt obosiţi de problemele de zi cu zi, îşi pierd mai uşor răbdarea, atât în cuplu, cât şi în relaţia cu copiii.

Andra a fost aleasă pentru această colaborare datorită timbrului său unic şi emoţiei pe care o imprimă prin glasul său. Artista are propria viziune despre acest duet, împărtăşită astfel:

Acasă ar trebui să fie locul în care te simţi cel mai bine, în siguranţă. Dacă nu e aşa, vorbim de o tragedie, mai ales dacă un copil resimte asta. Mesajul piesei «Nu doar de ziua mea» este despre nevoia acestui sentiment de iubire, siguranţă, apartenenţă. Fiecare copil merită un cămin adevărat. Acum că vin sărbătorile, e cu atât mai important să ne amintim ce contează şi să ajutăm oamenii care au nevoie de noi

"Nu Doar De Ziua Mea" a avut premieră la Europa FM, în cadrul emisiunii de la ora 9:30 de azi. Voltaj vine după un an de turnee ce a marcat lansarea albumului "X". LP-ul a inclus colaborarea cu Ruby pe piesa "Nana" şi piese apreciate de public precum "Din Toată Inima" şi "De La Capăt".

Andra a lansat luna trecută un single nou, "Semne" în colaborare cu Connect-R şi a dat un recital de zile mari la Media Music Awards 2017, unde a primit 3 premii.

Citește mai multe despre AndraVoltaj
Videoclipuri cu AndraVoltaj
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE