Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Voltaj - Amprente

Voltaj revine toamna aceasta cu piesa “Amprente”, o melodie cu un sound surprinzător, care se îmbină perfect cu vocea solistului Călin Goia. Single-ul este compus de trupă împreună cu cei de la EpiQ, iar videoclipul este regizat de Silviu Mîndroc.

“«Amprente» aduce multe premiere pentru noi. Este o piesă pentru care am colaborat pentru prima dată cu cei de la EpiQ, iar videoclipul ei e realizat de către Silviu Mîndroc. Suntem foarte încântați de aceste colaborări și de rezultatul lor. Este o melodie pe care eu personal am abordat-o foarte diferit din punct de vedere vocal, iar sound-ul ei este unul actual, un stil Voltaj 2018. Asta e ceea ce credem noi, dar acum așteptăm cu nerăbdare să vedem ce părere are publicul”, mărturisește Călin Goia.

Personajele principale ale clipului sunt doi tineri foarte talentați, Sevi Iris și Mihai Șchiopu. Cei doi au întâmpinat mai multe momente dificile la filmări de dragul artei: Sevi a filmat timp de trei ore în apă rece, iar Mihai a reușit să cadă în mai multe gropi ascunse ale câmpului.

În 2016, Voltaj a lansat albumul "X", material ce conține 10 piese, printre care "Din toată inima", "De la capăt", "Kori Gent", "Nana" (alaturi de Ruby), "A XII-A", "Anotimpuri", "X". Până în prezent, trupa a lansat hituri precum "Pic, pic", 'Dă vina pe Voltaj", "Și ce", "Meci de box", Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru “Cred că-s HIP” și au lansat alături de peste 200 de tineri talentați single-ul și clipul “Dincolo de stele”. Anul trecut, în prag de sărbători, Voltaj și Andra au colaborat pentru "Nu doar de ziua mea", o poveste emoționantă, însoțită de un videoclip realizat de Roman Burlaca.

Citește mai multe despre Voltaj
Videoclipuri cu Voltaj
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE