Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Voltaj - Amprente

Voltaj revine toamna aceasta cu piesa “Amprente”, o melodie cu un sound surprinzător, care se îmbină perfect cu vocea solistului Călin Goia. Single-ul este compus de trupă împreună cu cei de la EpiQ, iar videoclipul este regizat de Silviu Mîndroc.

“«Amprente» aduce multe premiere pentru noi. Este o piesă pentru care am colaborat pentru prima dată cu cei de la EpiQ, iar videoclipul ei e realizat de către Silviu Mîndroc. Suntem foarte încântați de aceste colaborări și de rezultatul lor. Este o melodie pe care eu personal am abordat-o foarte diferit din punct de vedere vocal, iar sound-ul ei este unul actual, un stil Voltaj 2018. Asta e ceea ce credem noi, dar acum așteptăm cu nerăbdare să vedem ce părere are publicul”, mărturisește Călin Goia.

Personajele principale ale clipului sunt doi tineri foarte talentați, Sevi Iris și Mihai Șchiopu. Cei doi au întâmpinat mai multe momente dificile la filmări de dragul artei: Sevi a filmat timp de trei ore în apă rece, iar Mihai a reușit să cadă în mai multe gropi ascunse ale câmpului.

În 2016, Voltaj a lansat albumul "X", material ce conține 10 piese, printre care "Din toată inima", "De la capăt", "Kori Gent", "Nana" (alaturi de Ruby), "A XII-A", "Anotimpuri", "X". Până în prezent, trupa a lansat hituri precum "Pic, pic", 'Dă vina pe Voltaj", "Și ce", "Meci de box", Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru “Cred că-s HIP” și au lansat alături de peste 200 de tineri talentați single-ul și clipul “Dincolo de stele”. Anul trecut, în prag de sărbători, Voltaj și Andra au colaborat pentru "Nu doar de ziua mea", o poveste emoționantă, însoțită de un videoclip realizat de Roman Burlaca.

Citește mai multe despre Voltaj
Videoclipuri cu Voltaj
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE