Urmărește-ne în Social Media

VOLTAJ Academy - Dincolo de stele

Voltaj întâmpină prima zi de școală cu un videoclip motivațional, filmat pentru o piesă lansată de copiii înscriși la Voltaj Academy. Single-ul se numește ”Dincolo de stele” și este compus de trupa Voltaj.

Cu ”Dincolo de stele”, copiii de la VOLTAJ Academy își fac debutul muzical. Versurile melodiei vorbesc despre dorința de afirmare și de a-ti face vocea auzită cât mai curând și cât mai departe. Piesa este compusă de Voltaj, videoclipul ce o acompaniază fiind editat de The Brothers M.

VOLTAJ Academy este o scoală alternativă de muzică, în cadrul căreia se predau cursuri de canto, pian, chitară, bas, tobe, producție muzicală, precum și teoria si istoria muzicii. Cei înscriși sunt ajutați să-și descopere și să-și dezvolte talentul, cei mai buni cursanți având oportunitatea de a forma trupe și a se lansa pe piață, urmând a fi promovați ulterior în cadrul concertelor formației Voltaj.

În paralel cu acest proiect dedicat tinerelor talente, Voltaj promovează în cadrul unui turneu național cel mai recent album al trupei, "X". Discul a fost lansat anul trecut, în cadrul galei Media Music Awards.

De mai bine de 30 de ani, trupa Voltaj electrizează publicul cu prilejul fiecărui concert. Refrenele pieselor formației sunt cântate mereu împreună cu fanii, aceast schimb de energie făcând ca show-urile lor să atragă mereu noi și noi generații. ”Energie, indiferent de vremuri”, așa ar descrie Voltaj istoria carierei lor, trupa mărturisind în cadrul unui interviu că deși stilul muzical a căpătat noi influențe, tonusul a rămas neschimbat.

PUBLICITATE
Comentarii