Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Vohn Toe - So Wrong

Trupa Vohn Toe a lansat un videoclip nou, pentru piesa ”So Wrong”. Melodia va fi inclusă pe albumul de debut al formației, programat pentru lansare la începutul anului viitor.

„”So Wrong ” este printre ultimele piese înregistrate, compusă ad-hoc, în pauze. Nu credeam că va intra pe album, dar a devenit una dintre cele mai bune piese. Structural, o vedem ca pe o piesă în două acte și descrie parcursul unei simțiri: de la încredere, la îndoială, la confuzie și, într-un final, trecerea la răzvrătire și abandon. Este expunerea perfectă a situației în care cel care vrea să îndepărteze negura din sufletul celuilalt ajunge să o poarte el însuși.” - Vohn Toe

Videoclipul noului single ”So Wrong” a fost realizat de Alexandru Daș (Valerinne/ Modern Ghosts of the Road). Piesa a fost înregistrată de Răzvan Rizea (Speakaspell Laboratory), mixată și masterizată de Alexandru Turcu și Michael Massier (Delia), cu participarea lui George Ioniță (Glitchclip/ Kurokuma) la tobe și a lui Șerban Ionuț-Georgescu (White Walls/ Fameless/ ASHA) la bas.

Vohn Toe îi are în componență pe Alexandru Turcu (chitară, producție) și Vlad Constantin (voce). Primul videoclip al trupei, ”Cardiology”, a fost lansat în noiembrie 2016.

Citește mai multe despre Vohn Toe
Videoclipuri cu Vohn Toe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE