Urmărește-ne în Social Media

Vlad Gherman - Fără Tine

Actorul și cântărețul Vlad Gherman a lansat "Fără Tine", o piesă emoționantă de dragoste. Melodia vine însoțită de un videoclip în care apare și iubita actorului. Mai multe detalii în articol.

"Fără Tine" este compusă de Vlad Gherman, Antonia Stancu, Ștefan Ioniță și Alex Coman. Atmosfera sensibilă a piesei este pusă în evidență de un videoclip la fel de emoționant. Regizat de Mihai Pîrcălabu, vizualul îi prezintă pe Vlad și pe iubita sa, actrița Oana Moșneagu. Cei doi sunt colegi de platou pentru serialul "Adela", relația lor transformându-se într-o frumoasă poveste de iubire.

"<<Fără Tine>> este prima melodie la care mi-am adus aportul creativ atât pe text, cât și pe linia melodică. Este proiectul meu de suflet, iar alături de mine am avut o mulțime de oameni entuziaști care nici nu au apucat să clipească atunci când s-au oferit să mă ajute.
FĂRĂ EI nu exista FĂRĂ TINE", a scris Vlad pe Facebook.

Vlad Gherman a debutat în actorie în 2011, când în urma unui casting organizat de MediaPro Music și MediaPro Pictures pentru Pro TV, a intrat în trupa Lala Band, și a obținut rolul lui Vlad Stănescu în serialul muzical "Pariu cu viața". Cariera actoricească a continuat cu proiecte ca "O nouă viață", "Când mama nu-i acasă", "O grămadă de caramele", "Fructul oprit", "Sacrificiul" și mai sus menționatul serial, "Adela".

Comentarii