Urmărește-ne în Social Media

Vlad Flueraru - Țigări și Alcool (feat. DOC)

Vlad Flueraru și Doc au ales două dintre cele mai comune vicii drept subiect pentru noul lor single. ”Țigări și Alcool” este piesa pe care să o fredonezi alături de prietenii ce-ți împărtășesc plăcerile vinovate.

"Ceva nou, alături de DOC! Cred că vă veți regăsi în asta", anunță Vlad Flueraru, invitându-ne să-i ascultăm noua piesă.

"Țigări și Alcool" este compusă de Vlad și DOC, videoclipul fiind realizat de Fraxu pentru Facem Film.

Vlad Flueraru vine din Târgu-Mures și este cunoscut ca și artist la Facem Records, brigadă în care a intrat în 2019, el producând și înregistrând piese din 2009. De-a lungul timpului a lansat mai multe piese, colaborări si materiale, printre care și primul sau mixtape "LUA-MI-AI URA". A continuat să compună piese și să producă pentru alți artiști, devenind ulterior și songwriter.

DOC activează din 1997. Este membru fondator al primului label independent de hip-hop din Romania, Facem Records. În 1999 formează CTC alături de Deliric, Vlad Dobrescu și DJ Paul, formulă în care lansează două materiale: "Secretul din Atom" (2002) și "Dificultăți Tehnice" (2005). În 2015, DJ NASA se alătură trupei. În tot acest timp, DOC continuă să editeze materiale solo, având o discografie considerabilă. În prezent, Facem Records este format din CTC, Tomi Marfa, Vlad Flueraru, Nwanda și DJ Grigo.

PUBLICITATE
Comentarii