Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Vița de Vie - Pe plajă-n Vamă la 5

Vița de Vie prezintă un moment inedit din istoria formației în noul videoclip al piesei ”Pe plajă-n Vamă la 5”. Clipul este regizat de Adrian Horobet și editat de Gabriel Petrescu.

Vița de Vie retrăiește un moment inedit petrecut în Vamă acum 4 ani. Prin versurile noul single ”Pe plajă-n Vamă la 5”, precum și videoclipul aparent static al melodiei, trupa aduce în prezent magia unei nopți în care timpul a stat în loc.

Piesa ”Pe plajă-n Vamă la 5” este compusă de Adrian Despot, tot el detaliind pentru fani povestea din Vamă care a dat naștere acestei melodii.

"În anul 2012 am cântat pentru prima oară la Folk You în Vama Veche. A fost unul dintre cele mai frumoase concerte acustice ale noastre. După concert, am rămas la scenă și, la un moment dat, am plecat spre hotel. Pe plajă, însă, am auzit o chitară acustică. Erau niște copii strânși în cerc, în jurul unui foc. Ne-am apropiat de ei, ne-am așezat, și am început să cântăm împreună. La un moment dat s-au făcut două tabere. Fiecare tabără cânta câte un cântec și pasa chitara mai departe. Anyway, ne-au prins zorii acolo, în Vama Veche, și am rămas cu un sentiment de bucurie, de infinit, din acel moment petrecut alături de niște necunoscuți.

Patru ani mai târziu s-a născut această melodie a noastră, ”Pe plajă-n Vamă la 5”. Apoi ce-am făcut? I-am căutat pe tinerii de atunci, din Vamă, i-am găsit, și ne-am strâns din nou împreună, de data asta în București, ca să facem o poză. Povestea acestei poze este videoclipul nostru." - Adrian Despot

Vița de Vie împlinește anul acesta 20 de ani de activitate. Formația va lansa în toamnă un nou album, pe care va fi inclusă și piesa ”Pe plajă-n Vamă la 5”.

Vița de Vie înseamnă: Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea și Mihai Ardelean.

Citește mai multe despre Adrian DespotVita de Vie
Videoclipuri cu Adrian DespotVita de Vie
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE