Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Viţa de Vie - Haihui (2017)

Viţa de Vie a lansat un videoclip pentru piesa "Haihui", care a primit teaser pe Facebok cu câteva zile în urmă. Trupa a cântat melodia în exclusivitate fanilor în ultimele concerte şi acum avem şi o variantă oficială.

Clipul "Haihui" îi prezintă pe artişti în sala de repetiţii. Vedem amplificatoare reglate, riff-uri exersate şi chitare tunate. Cu un instrumental complex, pe bază de chitară acustică, îmbinată cu cea electrică şi cu vocea calmă a lui Adi Despot, piesa intră la inimă imediat. Are un aer grunge rar întâlnit în ţara noastră, amintind de Alice in Chains şi piesele sale de reflecţie adâncă.

Muzica şi textul îi aparţin lui Adrian Despot, iar "Haihui" a fost înregistrată şi mixată la Vdv Music Studio de Sorin "Pupe" Tănase şi Adrian Despot. Regia clipului îi aparţine lui Costas Ivanov şi Radu Aldea, iar printre cei care şi-au adus aportul la realizarea sa a fost Andrei Zamfir. Chiar dacă începe ca o baladă şi cu un îndemn de a "fugi în lungul cerului", aceasta creaţie devine hard rock spre final.

Băieţii se dezlănţuie cu riff-uri grele, pentru a încheia în acorduri de chitară acustică. "Haihui" este primul single de pe albumul "Şase(-)", LP geamăn cu "Şase(+)". Viţa de Vie a încheiat recent turneul de promovare pentru "Şase+" şi pregăteşte lansarea noului disc. Trupa a aniversat 20 de ani la începutul lui 2016, printr-un concert aniversar care i-a adus împreună şi pe foştii membri.

Formaţia va participa la Shine Festival la finalul lunii viitoare şi îi vom auzi la Burgerfest 2017 peste 2 săptămâni. Acolo vor mai cânta byron, ROA, Grimus şi Zob.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Vita de Vie
Videoclipuri cu Vita de Vie
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE