Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Ville Valo - Olet Mun Kaikuluotain

Ville Valo ne surprinde cu o baladă în limba finlandeză - „Olet Mun Kaikuluotain”, care vine însoțită de un videoclip alb-negru filmat în Helsinki.

Ville Valo, solistul legendarei trupe HIM, ne surprinde cu o piesă solo, în limba sa natală, finlandeza. Melodia se numește „Olet Mun Kaikuluotain” și este un omagiu adus filmului „Calamari Union”, care prezintă povestea a 16 personaje, toate purtând numele Frank.

Artistul se ocupă în prezent de proiectul său solo, denumit Rambo Rimbaud. Acesta trebuia să debuteze în 2015, în Finlanda, însă a fost întârziat din cauza schimbării de componență a trupei HIM.

Ville Valo și chitaristul britanic MGT au înregistrat recent un cover al unuia dintre cele mai cunoscute hit-uri ABBA - „Knowing Me Knowing You”.

Ville Valo a fondat formația HIM în 1991, iar de atunci a lansat alături de colegii săi piese precum „Funeral of Hearts”, „Join me in death”, „Gone with the sin” și „Right here in my arms”, care au ocupat primele poziții în topurile din Europa. Cu un timbru inconfundabil, un look aparte și versuri încărcate de simbolism, Ville a reușit să își formeze imaginea de vampir, mult adorată de fani.

Citește mai multe despre Ville Valo
Videoclipuri cu Ville Valo
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE