Urmărește-ne în Social Media

Ville Valo - Echolocate Your Love

Ville Valo, solistul trupei HIM a lansat un nou single de pe viitorul său album. "Echolocate Your Love". Muzicianul activează sub numele de "VV" şi a lansat deja jumătate de duzină de single-uri de când a întrerupt proiectul HIM.

"Echolocate Your Love" a fost descris de Ville Vallo ca o combinaţie de Robert Smith şi Ozzy Osbourne, cu o picătură de speranţă. Cât despre primul album solo complet al solistului, acesta va debuta în 2023 sub numele de "Neon Noir". LP-ul va fi promovat prin intermediul unui turneu european, care îl va duce pe inventatorul Love Metal în Polonia, Germania, Olanda, Spania şi Italia. Primăvara îl va prinde pe fostul solist HIM în Statele Unite.

În primăvara lui 2022, Ville a lansat piesa "Loveletting", alături de un videoclip care includea o parte din estetica şi sunetul care au definit HIM. De altfel muzicianul cunoscut ca VV acum a păstrat logo-ul Heartagram şi îl foloseşte pentru a îşi brandui creaţiile muzicale. Cu 2 ani în urmă am primit şi un EP cu 3 piese de la finlandez, "Gothica Fennica Vol. 1". Povestea HIM s-a încheiat în 2017, după ce a fost lansat albumul "Tears on Tape" în 2013. Unul dintre ultimele concerte, dacă nu chiar ultimul a fost la Timişoara.

Ulterior Ville avea să lanseze un album cu trupa Ville Valo & Agents şi acum lucrează la cariera solo. Valo îşi începuse cariera ca basist în 1991 şi acum în proiectul său solo el se ocupă de toate instrumentele. Pe parcursul deceniilor de existenţă HIM a colaborat cu trupe şi artişti reputaţi precum The 69 Eyes, Apocalyptica, The Rasmus. HIM a creat şi un veritabil sub gen muzical, "love metal", la care e drept că puriştii heavy metal au strâmbat din nas. Am auzit totuşi şi piese mai hevvy şi apropiate de gothic metal pe albumul "Venus Doom".

Acel album a fost marcat de probleme în cadrul înregistrărilor, deoarece Valo se lupta cu alcoolismul, a avut o cădere nervoasă şi a ajuns la reabilitare în Malibu. Rezultatul a fost un LP întunecat, dur şi greu, cu influenţe de la My Dying Bride, Anathema şi Paradise Lost. Pe lângă problemele de sănătate solistul se despărţise de logodnica sa, Jonna Nygren.

Heartagram-ul a luat naştere în 1996, de ziua de naştere a lui Ville Valo, fiind o combinaţie între o inimă şi o pentagramă, creată de Ville Val

Comentarii

Concerte & turnee

Concert Ville Valo la Sala Palatului: program și reguli de acces

Ville Valo va susține un concert pe 8 aprilie la Sala Palatului din București, parte a turneului de promovare a albumului "Neon Noir". Te invităm să afli programul, regulile de acces și alte informații utile în cazul în care vei participa la acest eveniment.

Publicat

pe

Ville Vallo la Metalhead Meeting 2023 │ FOTO: George Stanculeanu / InfoMusic.ro

Ville Valo revine la București cu un concert ce va avea loc pe 8 aprilie 2024 la Sala Palatului din București. Carismaticul artist s-a impus pe scena muzicală ca solistul trupei H.I.M. pentru care a compus majoritatea pieselor și alături de care a dat naștere așa numitului "love metal", o combinație de gothic metal, alternative și dark rock. În deschidere va cânta trupa britanică ZETRA.

Program concert Ville Valo la Sala Palatului

 • Acces: 19:00
 • Zetra: 20:00-20:30
 • Ville Valo: 21:00- ...

Reguli de acces concert Ville Valo la Sala Palatului

Accesul publicului este permis începând cu ora 19:00, iar spectacolul începe la ora 20:00, astfel sunteți rugați să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderoba, și orice alte activități ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, așa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis. Ușile de acces în sala se vor închide la ora începerii spectacolului, adică 20:00.

Copiii sub 7 ani pot avea acces gratuit, însă nu beneficiază de loc, părinții trebuind să îi țină în brațe. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Este recomandat să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Deținătorii de bilete pot fi controlați la intrarea în locație pentru a se asigura respectarea regulilor anunțate. Spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce decât dacă își achiziționează din nou bilet, însă nu după ora de începere a spectacolului, adică 20:00.

Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Este INTERZIS accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • arme, bate, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii
 • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;

Informații utile:

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Este interzis consumul de droguri sau de alte substanțe ilegale în locația unde se desfășoară evenimentul. Constituie infracțiune și va fi pedepsită conform prevederilor legale în vigoare.

Este interzis fumatul, inclusiv cel electronic, în spațiul unde se desfășoară evenimentul.

Obligațiile publicului

 • să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor;
 • să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale și de distracție, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburătoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor;
 • să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă;
 • publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor;

Prețuri bilete concert Ville Vale la Sala Palatului

 • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 99 lei (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare