Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Viky Red - Fă-mi tot ce vrei

Viky Red lansează astăzi videoclipul celui mai nou single – Fă-mi tot ce vrei. Piesa are un stil diferit de cel cu care ne-a obișnuit artistul până acum iar videoclipul este unul incitant, în ton cu versurile melodiei.

Regizat de către Iulian Moga, videoclipul piesei "Fă-mi tot ce vrei" emană senzualitate. Artistul reușește, cu ajutorul vocii și a versurilor incitante, să îndeplinească fanteziile unei femei provocatoare care are parte de un concert intim Viky Red.

"Fă-mi tot ce vrei" este o piesă dedicată tuturor celor care apreciează și cărora le place să petreacă timp în doi, care știu să se distreze și care găsesc mereu timp pentru câteva momente de intimitate. Printr-un sound cu totul nou și cu versuri ce fac trimitere la un cadru senzual, Viky Red a ales ca în această vară să le pregătească ceva special fanilor săi.

"Fă-mi tot ce vrei" este cel de al treilea single lansat de Viky Red în acest an. Piesa a fost compusă de Viky Red și Vlad Manolache, iar producţia piesei a fost realizată de Viky Red și Alex Cotoi la Fonogram Studios.

 

Citește mai multe despre Viky Red
Videoclipuri cu Viky Red
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE