Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Woodkid - Goliath

Woodkid creionează o lume a fricii și atracției în jurul lui "Goliath", primul single de pe viitorul său material discografic. Melodia este acompaniată de un videoclip ce-i poartă amprenta regizorală.

La 7 ani de la apariția albumului de debut "The Golden Age" și 2 ani de la colaborarea cu Louis Garrel pentru "L'aérogramme de Los Angeles", Woodkid revine cu "Goliath", o piesă despre "frica și atracția ambiguă pentru nebunia umană".

"Este vorba despre scalare, despre toxicitate. Despre aceste mașini industriale nebunești, care reprezintă atât de bine frica și atracția mea ambiguă pentru nebunia umană. Iată lumea pe care am construit-o în jurul lui "Goliath", o lume în care dominatul poate învinge giganticul, imbatabilul", a declarat Woodkid.

"Goliath" este primul single de pe cel de-al doilea album de studio al lui Woodkid. Titlul albumului și data lansării sunt încă necunoscute.

Woodkid (Yoann Lemoine) a concertat de două ori în România, cu prilejul primei ediții Control Day Out și ulterior pe 5 decembrie 2013, într-un hangar de la Romaero Băneasa. Cel mai recent concert al său la București a promovat albumul "The Golden Age".

Citește mai multe despre Woodkid
Videoclipuri cu Woodkid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE