Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Wolf Alice - Sadboy

Wolf Alice continuă promovarea albumului ”Visions of a Life” cu piesa ”Sadboy”. Melodia este acompaniată de un videoclip în care solista Ellie Rowsell pare să își exorcizeze demonii interiori.

Cu un turneu în Australia proaspăt încheiat, Wolf Alice se menține în atenția publicului lansând un nou videoclip, ce pare inspirat de serialul ”Stranger Things”. Clipul este filmat pentru piesa ”Sadboy”, compusă de solista Ellie Rowsell împreună cu ai săi colegi de trupă, Joff Oddie, Theo Ellis și Joel Amey.

Noul single este inclus pe albumul ”Visions of a Life”, cel de-al doilea din cariera trupei. Discul s-a plasat pe prima poziție în topul UK Independent Albums și pe poziția a doua în topul general din Marea Britanie, primind 5 stele din partea crititicilor de la NME. De pe acest LP au fost extrase anterior single-urile ”Heavenward”, ”Beautifully Unconventional” și ”Don't Delete the Kisses”.

Tracklist ”Visions of a Life” - Wolf Alice:

 1. "Heavenward"
 2. "Yuk Foo"
 3. "Beautifully Unconventional"
 4. "Don't Delete the Kisses"
 5. "Planet Hunter"
 6. "Sky Musings"
 7. "Formidable Cool"
 8. "Space & Time"
 9. "Sadboy"
 10. "St. Purple & Green"
 11. "After the Zero Hour"
 12. "Visions of a Life"

Citește mai multe despre Wolf Alice
Videoclipuri cu Wolf Alice
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE