Urmărește-ne în Social Media

What's UP feat. Șatra B.E.N.Z. - Treaba mea

What's UP a colaborat cu Șatra B.E.N.Z. pentru noul single ”Treaba mea”. Piesa este adresată celor care au obiceiul de a critica ceea ce nu înțeleg. Pentru promovarea melodiei și a acestui mesaj, băieții au filmat un videoclip în Dubai, a cărui regie este semnată de Anton Sandu (SAN).

Versurile piesei ”Treaba mea” au fost scrise de What’s UP alături de Keed, NOSFE, Killa Fonic și Super Ed. Muzica este compusă de What's UP alături de Marius Mirică (aka Narcotic Sound) în studioul acestuia, unde au și înregistrat piesa.

„Treaba mea este o piesă specială pentru mine. Vorbește despre cei care nu înteleg ce este cu adevărat important. Poți să fii hater cu cel de lângă tine, dacă acel hate are un scop constructiv, dacă ești mânat de invidie sau revoltă, atunci nu are niciun sens. Ego-Trapul nu este o direcție artistică pe care vreau s-o abordez în mod special de acum încolo, însă acest subiect merită acum toată atenția mea. Băieții de la Șatra sunt foarte talentați și au toată susținerea mea, încă de la înființarea proiectului. Toată dragostea mea pentru Șatra! Sunt foarte fericit de ce a ieșit. Sper să fie și pentru voi o plăcere”, declară What’s UP.

Piesa are un mesaj puternic, susținut și de un videoclip pe măsură, filmat în diverse locații spectaculoase din Dubai. Dune de nisip, SUV-uri impresionante și opulența specifică Dubaiului setează atmosfera acestui nou videoclip regizat de Anton Sandu (SAN).

Despre cum e să filmezi în deșert, NOSFE, membru Șatra B.E.N.Z., declară că este o experiență incredibilă.

”„Treaba Mea" mă reprezintă până în adâncul sufletului! Toată viața m-am confruntat cu oameni care m-au invidiat pentru munca pe care o depun sau pentru realizările mele. Cu Whatsy e mereu marfă să colaborezi, este extrem de talentat și muncitor! Apreciez asta!”, a mărturisit NOSFE.

„Propunerea pentru aceasta colaborare a venit când nu se putea mai bine. Era o perioadă în care Șatra primea foarte, foarte mult hate din partea anumitor grupuri de oameni cu care eu, și nu numai, am avut de-a face în trecut. “Treaba Mea” m-a ajutat să mă descotorosesc de niște energie proastă. Multă dragoste pentru frate-miu What’s UP și Pisica! Pace în suflete!” afirmă Keed.

NOSFE, Lu-K Beats, KILLA FONIC, Keed și Super ED sunt cei cinci membri implicați în proiectul Șatra B.E.N.Z., primul proiect de muzică trap din România, care a lansat hituri precum „#Traparmy” și „Dubai”.

What’s UP a avut un 2018 plin de lansări și de curand a fost anunțat ca participant la emisiunea concurs Exatlon. Prima lansarea a anului 2018 a fost piesa “Ora 2″, “Hana”, lansată de Ziua Îndrăgostiților, apoi “Iartă-mă, mamă”, un single lansat de Ziua Femeii, urmat de “Doare” și “Cu tine pe mine”.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Două podcasturi cu Şatra Benz pe care trebuie să le urmăreşti, dacă eşti fan

Sunt mare consumator de podcasturi şi cu atât mai mare consumator când văd că invitatul e din lumea muzicii. În ultimele zile trupa Şatra Benz a fost la două dintre cele mai apreciate podcasturi, cel al lui Gojira de la Happy Fish şi cel al lui Drăcea de la PORC TV.

Publicat

pe

Podcast Happy Fish Aproximativ Discutii DJ Gojira Satra Benz
Podcast Happy Fish Aproximativ Discutii DJ Gojira Satra Benz

Nu e o întâmplare, deoarece Şatra a lansat recent albumul "8 Culcat". Pe LP se aud colaborări cu Killa Fonic, cu Alduts Sherdley, Rava, MGL, Amuly şi Bruja. Apariţiile la podcasturi au apărut târzior, la 3 săptămâni după lansarea albumului. Până acum cel mai mare hit de pe noul disc este "Ou Ou", care a strâns 964.000 de vizualizări. E o colaborare cu RAVA şi MGL şi e singură piesă care a primit videoclip deocamdată.

Cele două podcasturi la care apar artiştii sunt "Aproximativ Discuţii" cu Gojira de la Happy Fish, dar şi Cypher de la PORC. Primul a fost mai degrabă o discuţie despre trecutul, prezentul şi viitorul Şatra Benz. Al doilea a fost o serie de provocări şi glume, banter clasic cu Drăcea. Şatra B.E.N.Z. are acum 3 membri, Lu-K Beats, Super Ed şi Keed.

În formula originală era şi Killa Fonic, care s-a dus la Global Records şi are o carieră solo de succes, dar şi Nosfe, care a încetat din viaţă cu câteva luni în urmă. Băieţii au fost surprinzător de deschişi şi deloc întunecaţi cu privire la subiectul Nosfe. Au reuşit să vorbească despre fostul coleg râzând şi cinstindu-i memoria.

În podcastul lui Gojira Keed a fost un Jolly Joker, plescăind des, poate cel mai rău lucru pe care poţi să îl faci la un podcast audio. Lu-K Beats a fost omul cerebral, care a vorbit despre burnout şi munca din studio. Am aflat care au fost cele mai mari ţepe luate de Şatra, pe ce sume cântă şi în ce condiţii, dar şi ce inspiraţie stă în spatele lui "8 Culcat". Super Ed a avut şi el o doză de umor, dar a ştiut şi când să fie matur şi când să povestească anecdote din turneu, concerte.

La Porc TV cei 3 artişti au fost puşi să ghicească dacă anumite versuri trap sunt scrise de ChatGPT sau de un trapper româsn. A fost şi un moment când Keed l-a sunat pe Chef Florin Dumitrescu şi o degustare de sos mega picant. Un lucru e clar: se lasă cu râs la ambele podcasturi şi cu insight-uri despre trupă pe care probabil nu le ştiai.

Citește în continuare