Urmărește-ne în Social Media

What's UP feat. Șatra B.E.N.Z. - Treaba mea

What's UP a colaborat cu Șatra B.E.N.Z. pentru noul single ”Treaba mea”. Piesa este adresată celor care au obiceiul de a critica ceea ce nu înțeleg. Pentru promovarea melodiei și a acestui mesaj, băieții au filmat un videoclip în Dubai, a cărui regie este semnată de Anton Sandu (SAN).

Versurile piesei ”Treaba mea” au fost scrise de What’s UP alături de Keed, NOSFE, Killa Fonic și Super Ed. Muzica este compusă de What's UP alături de Marius Mirică (aka Narcotic Sound) în studioul acestuia, unde au și înregistrat piesa.

„Treaba mea este o piesă specială pentru mine. Vorbește despre cei care nu înteleg ce este cu adevărat important. Poți să fii hater cu cel de lângă tine, dacă acel hate are un scop constructiv, dacă ești mânat de invidie sau revoltă, atunci nu are niciun sens. Ego-Trapul nu este o direcție artistică pe care vreau s-o abordez în mod special de acum încolo, însă acest subiect merită acum toată atenția mea. Băieții de la Șatra sunt foarte talentați și au toată susținerea mea, încă de la înființarea proiectului. Toată dragostea mea pentru Șatra! Sunt foarte fericit de ce a ieșit. Sper să fie și pentru voi o plăcere”, declară What’s UP.

Piesa are un mesaj puternic, susținut și de un videoclip pe măsură, filmat în diverse locații spectaculoase din Dubai. Dune de nisip, SUV-uri impresionante și opulența specifică Dubaiului setează atmosfera acestui nou videoclip regizat de Anton Sandu (SAN).

Despre cum e să filmezi în deșert, NOSFE, membru Șatra B.E.N.Z., declară că este o experiență incredibilă.

”„Treaba Mea" mă reprezintă până în adâncul sufletului! Toată viața m-am confruntat cu oameni care m-au invidiat pentru munca pe care o depun sau pentru realizările mele. Cu Whatsy e mereu marfă să colaborezi, este extrem de talentat și muncitor! Apreciez asta!”, a mărturisit NOSFE.

„Propunerea pentru aceasta colaborare a venit când nu se putea mai bine. Era o perioadă în care Șatra primea foarte, foarte mult hate din partea anumitor grupuri de oameni cu care eu, și nu numai, am avut de-a face în trecut. “Treaba Mea” m-a ajutat să mă descotorosesc de niște energie proastă. Multă dragoste pentru frate-miu What’s UP și Pisica! Pace în suflete!” afirmă Keed.

NOSFE, Lu-K Beats, KILLA FONIC, Keed și Super ED sunt cei cinci membri implicați în proiectul Șatra B.E.N.Z., primul proiect de muzică trap din România, care a lansat hituri precum „#Traparmy” și „Dubai”.

What’s UP a avut un 2018 plin de lansări și de curand a fost anunțat ca participant la emisiunea concurs Exatlon. Prima lansarea a anului 2018 a fost piesa “Ora 2″, “Hana”, lansată de Ziua Îndrăgostiților, apoi “Iartă-mă, mamă”, un single lansat de Ziua Femeii, urmat de “Doare” și “Cu tine pe mine”.

Comentarii