Urmărește-ne în Social Media

Voltaj feat. Noaptea Târziu - Cred că-s hip

Voltaj lansează "Cred că-s hip", o piesă realizată în colaborare cu băieții de la Noaptea Târziu.

"<<Cred că-s hip>> este cel mai dement clip din cariera noastră și clipul la care ne-am distrat cel mai bine. Este prima colaborare cu regizorul Alex Ceaușu și suntem foarte încântați de ce a ieșit. Sperăm ca veselia pe care am simțit-o noi atunci când am filmat, să se transmită și dincolo de ecran, pentru că asta este tot ce contează. Pentru mine, cele mai grele cadre au fost cele din curtea așa zisului sanatoriu unde a trebuit să stau atârnat de o bară în vârful unui copac. Am avut febră musculară la mâini și la picioare toată săptămâna, dar a meritat!" a declarat Calin de la Voltaj

Versurile sunt scrise de Voltaj și Cuza de la Noaptea Târziu, iar piesa este produsă în Tam-Tam Studio. Videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu la Palatul Ghica din Căciulați. Vizualul îi prezintă pe băieți în cămăși de forță, îngrijiți de niște asistente medicale foarte seducătoare.

Și cei de la Noapte Târziu s-au distrat de minune, Cuza spunând:

"A fost super la clip și este cea mai tare filmare la care am participat până acum! Suntem mândri că am lucrat cu Voltaj. Am fost un pic luați prin surprindere pentru că nu ne așteptam să avem o astfel de colaborare. Nu uitați să distribuiți <<Cred că-s hip>>!"

Anul trecut, Voltaj a lansat albumul "X", material ce conține 10 piese, printre care "Din toată inima", "De la capăt", "Kori Gent", "Nana" (alături de Ruby), "A XII-A", "Anotimpuri", "X". Până în prezent, trupa a lansat hituri precum "Pic, pic", "Dă vina pe Voltaj", "Și ce", "Meci de box", "Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cuza, Emi și Cucu, așa cum sunt cunoscuți în mediul online, formează proiectul Noaptea Târziu. În cei trei ani de activitate, Noaptea Târziu a lansat 190 de videoclipuri printre care peste 80 de piese parodiate. Clipurile au generat 277 de milioane de vizualizări și nenumărate reacții pozitive, iar canalul de YouTube al băieților are aproape 1 milion de subscribers.

PUBLICITATE
Comentarii