Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Videoclip oficial: Vama - Ghosts At War

Vama a lansat videoclipul noului single ”Ghosts At War”. Vizualul este regizat de Hypno (Bogdan Moldoveanu).

"În sfârșit vă prezentăm oficial noul nostru single, "GHOSTS AT WAR". În varianta simplă îi spunem și "Hello" :) Ne dorim să dați un play și mai departe vedeți voi dacă merită like, comment, share", a transmis Vama fanilor din online.

Ghosts At War” este un nou single Vama cu versuri în limba engleză, anterior trupa lansând piesa ”Memories Now”.Cel mai recent single a fost produs de James Lewis și masterizat de Robin Schmidt, compoziția fiind semnată de trupă.

Pentru videoclipul ”Ghosts At War”, Vama a lucrat pe partea de regie cu Hypno (Bogdan Moldoveanu), care a colaborat recent și cu Subcarpați și Deliric. Personajele centrale din clip sunt interpretate de Alice Cora și Bogdan Fanariu.

Piesa ”Ghosts At War” va putea fi ascultată live la Vocea României. Următorul episod al emisiunii va fi difuzat în direct vineri, 9 decembrie, de la 20:30.

Vama este una dintre cele mai iubite și cunoscute formații de pop-rock /rock alternativ din România. Bazele trupei au fost puse de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, solistul și chitaristul formației Vama Veche. Din 2006, din momentul destrămării trupei Vama Veche, cei doi au dus mai departe spiritul acesteia alături de Lucian Cioarga (tobe), Dan Opris (bas) și Raul Kusak (clape), care a fost înlocuit câțiva ani mai târziu de către Gelu Ionescu. Muzica lor este ca marea, spun ei: "câteodată calmă, câteodată furtunoasă, dar mereu liberă și nestăpânită". Acesta este spiritul Vămii care i-a făcut pe cei cinci membri ai trupei atât de iubiti și ascultați. Vama este a celor care își spun fără rețineri părerea, dar mai ales nu ezită să o cânte cu voce tare.

Citește mai multe despre Tudor ChirilaVama
Videoclipuri cu Tudor ChirilaVama
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE