Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Tuan - Antidot

Tuan a lansat videoclipul noului single ”Antidot”, o piesă rap cu influențe trap. Vocea feminina ii apartine lui Elliane, artistă care face parte din echipa Tuan Records.

Antidot” este compusă de Tuan și Any1 în studioul Tuan Records, iar clipul este regizat de Silviu Mîndroc. Prin această melodie, Tuan dorește să-i încurajeze pe cei ce-l urmăresc și să-i determine să-și urmeze visurile indiferent de situație, să fie curajoși, să ia tot ce e mai bun din ceea ce îi înconjoară și să iubească.

“A fost un moment în viață în care am căzut și am realizat că a-mi urma visurile este cel mai important lucru. Și pe voi vă sfătuiesc să faceți la fel”, declară artistul.

În clip, Tuan poartă o discuție în oglindă împreună cu îndrăgitul actor de teatru și film Ion Dichiseanu, recunoscut pentru prestațiile artistice din îndelungata activitate, dar mai ales pentru rolul său din serialul de succes "Toate pânzele sus". Pe scenă, apar și dansatorii Bianca Voinea și Mihai Dumitrescu, iar echipa de styling este formată din Ana Gheorghe și Florentina Mindu.

“La fel ca în celelalte melodii, am vrut să tragem un semnal de alarmă. De data aceasta, asupra tuturor celor care renunță la visurile lor. I-am propus proiectul maestrului Ion Dichiseanu, care este un artist cu visuri împlinite și care a acceptat imediat provocarea noastră“, adaugă Tuan.

Compozitor și interpret, Tuan este pasionat de muzică încă din copilărie. Artistul studiază pianul și face cursuri de canto, dar se regăsește cel mai bine în hip hop. Tuan și-a deschis propriul său studio de înregistrări – Tuan Records, împreună cu prietenul și colaboratorul său, Any1. Până în prezent, Tuan a mai lansat “Bani degeaba” și “Fosta greșeală” (ft. Any1).

Citește mai multe despre Tuan
Videoclipuri cu Tuan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE