Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: TRUPA 9 feat. vikloth - #șîeu (Imnul campaniei "România vrea autostrăzi")

Trupa 9 și Vikloth susțin inițiativa lui Ștefan Mandachi lansând piesa manifest ”#șîeu”, imn al campaniei ”România vrea autostrăzi”.

Grupul sucevean de coveruri Trupa 9 și rapper-ul Vikloth ne vorbesc în versurile piesei ”#șîeu” despre neajunsurile cu care se confruntă România, militând pentru un viitor mai bun. Sub motto-ul ”România merită mai mult!”, trupa ne amintește că avem destule motive pentru a ne implica și că, mobilizându-ne, putem contribui la o schimbare în bine.

”Șî eu vreau autostrăzi pentru noi și copiii noștri
Șî eu cred c-avem o țară minunată
Șî eu port în suflet România adevărată”

Melodia ”#șîeu” este imnul campaniei "România vrea autostrăzi", inițiate de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Acesta a inaugurat primul metru de autostradă din Moldova și a dat startul unui protest național. La îndemnul său, exprimat într-un clip ajuns viral pe internet, firme din toate domeniile au anunţat că vineri, 15 martie, la ora 15.00, își întrerup activitatea pentru 15 minute.

Trupa 9 s-a înființat în toamna anului 2012 la Suceava, ca un suflu nou pe scena de muzică live existentă în acel moment, abordând un repertoriu inedit, amplu și care acoperă o gamă foarte largă de genuri muzicale. Trupa a putut fi urmarită live în peste 250 de concerte de club și petreceri private din toată tară, ajungând în fața publicului din orașe precum Timișoara, Constanța, București, Târgu Mures, Cluj, Iași, Bacău, Piatra-Neamț, Vaslui, Botoșani.

Citește mai multe despre TRUPA 9
Videoclipuri cu TRUPA 9
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE