Urmărește-ne în Social Media

Tom Odell - money

Tom Odell apelează la un sarcasm tăios pentru a critica viața luxoasă a oamenilor bogați. În videoclipul piesei ”money”, artistul duce la extrem comportamentul de miliardar, sancționând atracția față de opulență, încurajată adeseori de societate.

"Bani...indiferent de unde ai veni și cât de mulți ai avea, suntem mereu influențați să credem că nu avem destui și, cumva, dacă am avea mai mulți, am fi mai fericiți...dacă ești sărac, îmbogățește-te...dacă ești bogat, îmbogățește-te și mai mult. Și știi care e cel mai absurd lucru din toată chestia asta?...Până să apuci să citești acest paragraf, Jeff Bezos a mai făcut un milion de dolari. Acesta este videoclipul pentru piesa "money". Am cheltuit o mare parte din buget încercând să cumpărăm lucruri pe care le-ai asocia cu ideea de a avea foarte mulți bani. A fost distractiv, dar și destul de obositor", a detaliat Tom Odell.

Videoclipul piesei "money" a fost regizat de Georgie Somerville. Piesa se regăsește pe noul album al artistului britanic, "Monsters", un material inspirat de angoasele declanșate de perioada de izolare din pandemie. Cel de-al patrulea LP al lui Tom va fi lansat pe 25 iunie și va fi urma de un turneu european, programat pentru 2022.

 

Comentarii