Urmărește-ne în Social Media

Tom Odell - Jubilee Road

Așezat la pian, Tom Odell ne poartă încă o dată pe tărâmul melancoliei, noua piesă ”Jubilee Road” având în sound-ul ei și ceva din stilul lui Elton John. Melodia denumește cel de-al 3-lea album de studio al artistului.

”Astăzi pot să vă împărtășesc încă o piesă de pe noul meu album, ”Jubilee Road”. Este prima piesă, piesa titulară, scrisă toamna, într-o noapte târzie de vineri, cu o lună ce lumina puternic și dedesubt o stradă acoprerită de un covor de frunze aurii. Aceasta a fost prima piesă compusă pentru ”Jubilee Road”, un concept încă necunoscut mie atunci, dar care avea să inspire poveștile ce mi-au umplut caietul de notițe în lunile următoare. Sper să vă placă”, le-a scris Tom Odell fanilor săi.

Albumul "Jubilee Road" conține 10 piese ("If You Wanna Love Somebody" este în două versiuni) și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al artistului.

”Sunt foarte mândru de acest album, și după 10 ani de susținut concerte și compus piese în mod obsesiv, simt că acesta este materialul pe care m-am străduit să-l fac dintotdeauna. Trebuia doar să găsesc acea casă în care să-l înregistrez. De abia aștept să-l auziți. Sper ca o parte dintre voi să vă alăturați mie și trupei în unul sau două concerte pe care le vom susție în turneul mondial din toamnă. Acesta este începutul unei noi ere și se numește "Jubilee Road"”, a transmis Tom Odell.

Tracklist "Jubilee Road -  Tom Odell:

 1. Jubilee Road
 2. If You Wanna Love Somebody
 3. Son of an Only Child
 4. You’re Going To Break My Heart Tonight
 5. China Dolls
 6. Queen of Diamonds
 7. Half as Good as You (feat. Alice Merton)
 8. Go Tell Her Now
 9. Don’t Belong In Hollywood
 10. Wedding Day
 11. If You Wanna Love Somebody (Single Version)

Primul single extras de pe noul disc se numește "If You Wanna Love Somebody", ce beneficiază atât de o versiune de studio, cu videoclip, cât și de o variantă acustică, înregistrată în unul dintre puburile preferate ale artistului.

Comentarii