Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: The Kooks - Be Who You Are

Trupa indie rock The Kooks a lansat videoclipul noului single ”Be Who You Are”. Piesa este extrasă de pe compilația ”The Best of... So Far”, material ce conține cele mai cunoscute melodii ale trupei, dar și două compoziții noi.
Urmărește-ne pe

După 4 albume discografice, formația The Kooks va lansa anul acesta un disc de tip compilație, ce va cuprinde 18 piese și un remix. Noul material ”The Best of... So Far” va fi lansat pe 19 mai 2017 și va fi anticipat de un turneu aniversar. Formația va sărbători 10 ani de activitate în cadrul unor concerte ce vor avea loc în UK în perioada aprilie - mai.

Noul single ”Be Who You Are” este o compoziție nouă, una din cele două incluse pe compilația ”The Best of... So Far”. Piesa a fost produsă de Brandon Friesen, un reputat producător american. Friesen a colaborat, de asemenea, cu Fishbone, Staind, Slayer, Joe Satriani și Papa Roach, având în palmares o nominalizare la Grammy.

Tracklist ”The Best of... So Far” - The Kooks:

 1. Naive
 2. Always Where I Need To Be
 3. Junk of the Heart (Happy)
 4. Bad Habit
 5. She Moves In Her Own Way
 6. Shine On
 7. Seaside
 8. Down
 9. Sofa Song
 10. Is It Me
 11. You Don't Love Me
 12. Forgive & Forget
 13. Ooh La
 14. Sway
 15. Eddie's Gun
 16. Matchbox
 17. Be Who You Are
 18. Broken Vow
 19. Naive (The Him Remix)

Citește mai multe despre The Kooks
Videoclipuri cu The Kooks
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE