Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Taylor Swift - New Romantics

Taylor Swift a lansat videoclipul noului single ”New Romantics”. În clip sunt prezentate înregistrări din cadrul turneului de promovare a albumului ”1989”.

După o perioadă de exclusivitate oferită de Taylor Swift brandului Apple, videoclipul piesei ”New Romantics” a apărut și pe Vevo. Vizualul surprinde momente din cadrul turneului ”1989”, atât din timpul concertelor, cât și din spatele scenei, de la repetiții.

”Cei mai cool oameni sunt liberi”, scria Taylor într-un mesaj pe Twitter în care anunța lansarea videoclipului ”New Romantics”.

Piesa a fost compusă de artistă împreună cu Max Martin și Shellback și este una dintre melodiile bonus de pe varianta deluxe a albumului ”1989”. Single-ul a fost apreciat de critici, fiind considerat o bijuterie a muzicii pop contemporane.

Taylor Swift a fost din perspectiva multora marea câștigătoare a galei premiilor Grammy 2016. Nu ca număr de trofee, artista plecând doar cu 3 din 7 posibile, ci ca importanță a premiilor primite. Tânăra artistă a luat  cel mai râvnit trofeu, respectiv Album Of The Year (Albumul Anului), fiind premiată si în categoria pop pentru aclamatul disc ”1989”.

"Aș vrea să le mulțumesc fanilor pentru ultimii 10 ani. (...) Fiind prima femeie care reușește să câștige Album Of The Year de două ori, aș vrea să le spun tuturor tinerelor femei că vor fi mereu oameni care vor încerca să vă descurajeze sau să-și asume merite pentru reușitele voastre. Dacă vă concentrați pe munca voastră și nu-i lăsați pe cei din jur să vă tragă în jos, veți ajunge acolo unde vă doriți, veți privi în jur și veți realiza că totul se datorează eforturilor voastre și a oamenilor care vă iubesc. Acesta va fi cel mai grozav sentiment pe care îl puteți avea!”, declara Taylor Swift la momentul acceptării premiului Grammy pentru Albumul Anului.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Videoclipuri cu Taylor Swift
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE